Filme

#filme noi #filme #jim carrey # bruce almighty #dumnezeu pentru o zi

Jim Carrey va fi din nou 'Dumnezeu pentru o zi'?

Simpaticul actor Jim Carrey ar putea fi din nou ' Bruce Almighty ' (' Dumnezeu pentru o zi ').

Universal Pictures lucreaza la o continuare a filmului din 2003 'Bruce Almighty', care a fost lider in box office-ul american dupa lansarea in cinematografe. La nivel mondial, productia a avut incasari de 500 de milioane de dolari.

Cel mai potrivit pentru interpretarea lui Bruce Almighty ramane Jim Carrey, insa actorul inca nu a batut balma petru rol.

Povestea filmului 'Dumnezeu pentru o zi' il aduce in prim plan pe Bruce Nolan (Jim Carrey). Acesta este prezentator al rubricii meteo si spera la o promovare.

El isi da silinta sa fie cel mai bun, insa conducerea anunta ca postul de prezentator principal al jurnalului de stiri este oferit colegului sau, Evan. Atunci, Bruce incepe sa se planga si sa spuna ca Dumnezeu nu exista.

Ca sa-i intinda o mana de ajutor, Dumnezeu ( Morgan Freeman ) ii ofera postul Sau lui Bruce timp de o saptamana. Astfel, Bruce a avut control aspura tuturor lucrurilor, dar si-a dat seama ca joaca de-a Doamne Doamne nu-i atat de usoara.

In 2007, studiourile Universal au incercat sa faca o continuare a filmului, sub numele ' Evan Almighty '. Pelicula nu a avut succes, acoperind cu greu bugetul investit in productie.

Foto: movieposter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea