Filme

#filme noi #filme #jim carrey #distributie film #tantalaul si gogomanul

Jim Carrey, intr-o continuare a comediei "Tantalaul si Gogomanul"

Jim Carrey si Jeff Daniels vor juca intr-o continuare a comediei "Tantalaul si Gogomanul", potrivit informatiilor oferite de regizorul Peter Farrelly.

"Vom incepe filmarile pentru 'Dumb and Dumber 2' in luna septembrie. Este prima continuare pe care eu o realizez", a declarat Farrely pentru site-ul ComingSoon.net.

"Dumb and Dumber 2" isi propune sa prezinte noi aventuri ale personajelor principale, Lloyd si Harry, la 20 de ani dupa filmul original. Lansarea acestei pelicule este asteptata in vara anului 2013.

Dupa rolul din "Dumb and Dumber", actorul Jim Carrey a devenit un star al filmelor de comedie, in vreme ce Jeff Daniels s-a orientat spre peliculele independente.

Comedia din 1994 a mai avut o continuare, intitulata "Dumb and Dumber: When Harry Met Lloyd" (2003), dar in acea pelicula nu au fost distribuiti nici Jimm Carrey, nici Jeff Daniels, astfel incat filmul a fost repede uitat.

foto : moodyeyeview.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea