Filme

#jennifer love hewitt #film #fantome #debut regizoral #serial #wait till helen comes

Jennifer Love Hewitt regizeaza un film cu fantome

Mai devreme sau mai tarziu, se pare, orice actor sau actrita ajunge in spatele camerei de filmat si isi face debutul regizoral. Cea mai noua prezenta in aceasta categorie este actrita Jennifer Love Hewitt .

Vedeta va regiza primul ei lungmetraj, o poveste despre fantome: wait till helen comes. Jennifer Love Hewitt a jucat timp de 5 ani (2005-2010) in serialul TV Ghost Whisperer rolul unei tinere care poate comunica cu mortii, ajutandu-i pe acestia din urma sa transmita mesaje celor in viata.

Love Hewitt incearca sa demareze cat mai repede productia filmului si cauta acum actori pentru rolurile principale. Actrita vrea sa inceapa filmarile in aceasta vara.

Scenariul filmului Wait Till Helen Comes a fost adaptat de Sanchez Mandryk dupa romanul lui Mary Downing Hahn si urmareste povestea unei familii care se muta intr-o casa bantuita din Maryland. Casa fusese reconstruita pe locul unei vechi biserici . Ramane de vazut daca filmul va avea accente de horror sau va fi o drama siropoasa in genul serialului anulat de CBS dupa cinci sezoane.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea