Filme

#javier bardem #rol #film #the dark tower #stephen king #christian bale #jennifer carpenter

Javier Bardem, ofertat cu rolul lui Deshain in "The Dark Tower"

2011 a inceput foarte bine pentru actorul spaniol Javier Bardem . Acesta a devenit tata, dupa ce Penelope Cruz a nascut saptamana trecuta un baietel, iar marti a fost nominalizat la cea de-a 83-a editie a premiilor Oscar pentru rolul din Biutiful.

Mai nou, lui Bardem i-a fost oferit oficial rolul principal din The Dark Tower , ecranizarea cartii lui Stephen King , scrie Deadline . Partitura pistolarului Roland Deshain este una dintre cele mai ravnite, iar producatorii au avut dificultati in a alege actorul potrivit.

Recent pentru rolul lui Deshain au fost mentionate mai multe nume, printre care s-au numarat si cele ale lui Viggo Mortensen sau Hugh Jackman, insa Bardem a fost preferat de producatori. Deadline.com sustine ca desi Bardem nu a inceput deocamdata negocierile oficiale, acesta pare sa fie alegerea echipei care se va ocupa de productia lui The Dark Tower.

Insa cu putin inainte ca aceasta stire sa apara pe site-ul celor de la Deadline, publicatia New York Post a dezvaluit o poveste diferita. Christian Bale ar avea mari sanse sa puna mana pe rolul principal din The Dark Tower si asta pentru ca scriitorul Stephen King il prefera pe actorul britanic in locul lui Bardem sau Mortensen.

Pentru rolul feminin din film au fost mentionate pana acum cateva nume, insa cele care apar cel mai des sunt cele ale lui jennifer carpenter (Dexter) si Ghita Tazi, o actrita practic necunoscuta de origine franco-marocana.

The Dark Tower este bazat pe romanele cu acelasi nume ale lui Stephen King si va fi ecranizat in 3 lungmetraje si un serial care sa fie difuzat intre lansarile filmelor. Primul film al trilogiei va fi regizat de Ron Howard, iar Akiva Goldsmith va scrie scenariul. Premiera acestuia va avea loc pe 17 mai 2013.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea