Filme

#filme noi #filme #jane fonda #distributie film #the butler

Jane Fonda, in rolul lui Nancy Reagan

Actrita americana Jane Fonda este cea care va interpreta rolul lui Nancy Reagan , vaduva fostului presedinte Ronald Reagan. Productia din distributia careia face parte Jane Fonda se intituleaza "The Butler" si este regizata de Lee Daniels.

Tema filmului se bazeaza pe un articol publicat in ziarul Washington Post, despre un valet de culoare, pe nume Eugene Allen, care a lucrat la Casa Alba, timp de 34 de ani.

Valetul si-a inceput cariera in anul 1952, intr-o perioada in care legile segregationiste erau inca in vigoare in Statele Unite ale Americii. Acesta a lucrat mai intai in bucatarie, dar ulterior a ajuns valetul principal pentru opt presedinti americani.

In cadrul acestui proiect au fost cooptate si alte nume importante ale cinematografiei americane, cum ar fi cel al lui Forest Whitaker si David Oyelowo.

Jane Fonda a castigat doua premii Oscar, in 1972, pentru partitura "Klute" si in 1979 a primit premiul de cea mai buna actrita pentru "Intoarcerea acasa".

foto : stl.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea