Filme

#james mcavoy #biopic #elton john #rol principal

James McAvoy, favorit pentru rolul principal in biopicul despre Elton John

James McAvoy este gata sa se imbrace in costume cu paiete si sa-si pune pe nas ochelari cu forme ciudate, actorul fiind ofertat pentru a interpreta rolul principal intr-un film biografic despre excentricul cantaret Elton John .

De acest biopic se va ocupa insusi Elton John impreuna cu partenerul sau, producatorul canadian de filme David Furnish .

Elton John spune ca scenariul filmului este deja gata, el fiind semnat de Lee Hall. Este vorba despre acelasi Lee Hall care a scris in urma cu 11 ani scenariul dramei britanice Billy Elliot .

“James poate s-o faca si a fost deja ofertat. Chiar mi-as dori sa fac un film maret despre povestea povestea vietii mele”, le-a marturisit Elton John jurnalistilor de la publicatia britanica Sunday Express.

Elton John isi doreste un ca acest film sa fie "ceva fantastic, ceva in genul lui Moulin Rouge (n.r. – musicalul recompensat n 2002 cu doua trofee Oscar)".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea