Filme

#james franco #film #ecranizare #roman #as i lay dying #william faulkner

James Franco vrea sa regizeze ecranizarea romanului "As I Lay Dying"

James Franco si-a propus ca in noul an sa fie si mai ocupat decat in 2010 si a inceput deja sa caute proiecte, chiar daca agenda sa este si asa mult prea ocupata. Actorul a pus ochii de romanul lui William Faulkner , As I Lay Dying.

The Playlist scrie ca Franco lucreaza de ceva vreme impreuna cu managerul sau pentru a achizitiona drepturile de ecranizare a cartii. Cei de la Fox Searchlight sunt foarte interesati sa produca viitoarea adaptare cinematografica, pe care Franco vrea s-o filmeze anul viitor.

as i lay dying este un roman dificil de ecranizat din cauza stilului in care este scris. Cartea are 15 naratori si se intinde pe 59 de capitole dintre care cel mai scurt are doar cateva cuvinte. Romanul lui Faulkner spune povestea  mortii lui Addie Bundren si a familiei acesteia care incearca sa-i respecte ultima dorinta, aceea de a fi inmormantata in orasul Jefferson.

Se pare ca aceasta nu este singura ecranizare pe care James Franco o are in plan s-o regizeze. Actorul din 127 Hours vrea sa aduca pe ecrane si Blood Meridian, romanul lui Cormac McCarthy.

Totusi, inainte ca cele doua carti sa devina lungmetraje, James Franco mai are de prezentat premiile Oscar din acest an si multe alte proiecte de terminat, printre care se numara un nou episod din serialul american General Hospital si turneele de promovare pentru Your Highness si rise of the apes.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea