Filme

#stea pe walk of fame #walk of fame #marin moraru #iurie darie #bulevardul celebritatilor

Iurie Darie si Marin Moraru vor primi cate o stea pe Aleea Celebritatilor

Actorii Iurie Darie si Marin Moraru vor primi, joi, cate o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Capitala, in semn de apreciere pentru toata activitatea lor artistica.

Ceremonia va incepe la ora 12.00. La dezvelirea celor doua stele va fi prezent si Sorin Oprescu, primarul Capitalei, care le va inmana actorilor Placheta Bucurestiului.

"Sa vorbesc despre Marin Moraru si despre Iurie Darie ar insemna sa vorbesc despre prietenie. Generozitatea cu care s-au daruit publicului toata viata este cea mai mare dovada de dragoste a unui artist fata de oameni. Fiecare a stiut sa incununeze marea scena a teatrului si filmului cu un talent covarsitor, multa daruire si generozitate. Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi. Sunt mandru ca facem parte din aceeasi familie, ca ne-am ales unii pe ceilalti", declara George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis din Bucuresti.

Marin Moraru si Iurie Darie sunt doi mari actori cu o lume frumoasa si bogata pe care avem marele privilegiu de a o intalni pe ecrane sau in salile de spectacol", a adaugat Ivascu.

Pe Walk of Fame-ul romanesc au mai primit stele actori precum George Constantin, Amza Pellea, Florin Piersic, Draga Olteanu-Matei si Mircea Albulescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea