Filme

#film Iuliana Beregoi #Iuliana Beregoi #lara

Iuliana Beregoi redevine LARA, de aceasta data intr-un film de cinema!

Iuliana Beregoi, poate cea mai urmarita artista de varsta ei (14 ani) din Romania, a jucat in 2017 in serialul de actiune LARA, format din 10 episoade, fiecare inregistrand peste 1 milion de vizualizari si in total peste 15 milioane de vizualizari. De asemenea, doua dintre episode au ocupat locul 1 in trending Youtube la aparitie. Serialul de Youtube care o are pe Iuliana Beregoi in rol principal isi continua povestea spre marea surpriza a fanilor sai, de aceasta data intr-un film de lung metraj produs de Mixton Music, casa de discuri alaturi de care Iuliana a cunoscut succesul.

Subiectul serialului este parcursul unei adolescente fara parinti care ajunge in situatii greu de depasit pentru majoritatea oamenilor, nunantand calitati si situatii educative pentru intreg publicul sau. Serialul a atras inclusiv un target de varsta matur datorita modului realist de a prezenta situatiile care compun actiunea.

Alaturi de Iuliana au aparut si alte nume importante ale muzicii romanesti, dintre care Lora si Liviu Teodorescu au avut roluri cu o impact major in desfasurarea evenimentelor.

LARA a generat numeroase reactii pozitive in mediul online, inclusiv vloguri cu peste 20K vizualizari fiecare, legate de continuarea povestii sale. Niciunul insa nu a prevazut aparitia unui lung megtraj, asadar echipa Mixton Music au decis ca acesta ar fi cel mai frumos cadou pentru fanii Iulianei:

“Astept cu nerabdare sa arat tuturor celor care au indragit-o pe Lara ce putem face si cat de mult ne inspira tot ce imi scriu ei pe paginile mele de socializare. Cand am avut confirmarea ca putem realiza un film in care sa avem 100 de minute pentru povestea noastra, nici nu am stiut cum sa reactionez – am plans si am ras in acelasi timp. Si partea cea mai buna este ca mai este atat de putin pana in decembrie!”, spune Iuliana.

Lara – filmul va avea premiera la inceputul lunii decembrie in majoritatea oraselor din tara, lista exacta fiind disponibila la sfarsitul lunii noiembrie.

Regia va fi semnata Ciprian Iacob si Catalin Dascalu, cel din urma fiind si scenaristul serialului.

Despre Iuliana Beregoi

A devenit cea mai populara artista si vloggerita in randul copiilor si adolescentilor din Romania, avand doar 7 videoclipuri cu peste 67 milioane vizualizari in total, Vlog YouTube cu peste 495K abonati si 60 milioane vizualizari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea