Filme

#liam hemsworth #the expendables 2 #filme noi #the hunger games #distributie film

Iubitul lui Miley Cyrus a primit un rol in The Expendables 2

Actorul australian Liam Hemsworth, care va putea fi vazut in curand in rolul Gale Hawthorne in mult asteptatul film "The Hunger Games", a semnat un contract care-i asigura prezenta pe afisul lui " The Expendables 2 ", potrivit Variety.

Alaturi de iubitul lui Miley Cyrus, in film mai apar vedete de prima mana de la Hollywood: Jean-Claude Van Damme, Chuck Norris, Sylvester Stallone, Jason Statham, Mickey Rourke, Dolph Lundgren si Randy Couture.

" The Expendables 2" urmeaza sa apara in cinematografele din SUA pe data de 17 august 2012. Desi nu se cunosc detalii despre scenariu, se stie ca Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger vor avea parte de roluri ceva "mai consistente" fata de cele din primul "The Expendables".

Filmarile ar trebui sa inceapa in luna octombrie, o posibila locatie fiind China. Regia lui "The Expendables 2 " este semnata de Simon West, iar scenariul va fi conceput de tandemul David Agosto-Ken Kaufman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea