Filme

#filme craciun #filme horror #craciun

Iti plac filmele horror? 12 filme de groaza cu tematica de Craciun

Cand ne gandim la filme de Craciun ne vin in minte cele clasice care evoca atmosfera placuta de sarbatoare, comediile festive sau filmele romantice acestei perioade a anului. Dar acestea nu sunt sigurele optiuni pentru filmele cu tematica de Craciun.

Daca esti un fan al filmelor horror, avem o veste buna pentru tine - exista filme horror care au tematica de Craciun. Asadar, daca vrei sa iesi anul acesta din rutina filmelor dragute de Craciun, aduna-ti cei mai curajosi prieteni si pregatiti-va pentru unul sau mai multe filme forror de Craciun. Nu uita, insa, ca cele mai bune hilme horror de Craciun nu sunt pentru cei slabi de inima sau usor de speriat.

Black Christmas

Acest film din 1974 urmareste un grup de fete dintr-o comunitate vizitata in timpul sarbatorilor de Craciun de un strain terifiant.

Gremlins

Nu te lasa pacalit de fetele lor simpatice, aparent calde si dragalase. Aceste mici creaturi nu sunt deloc atat de dulci pe cat arata. Daca ai vazut varianta clasica a lui Steven Spielberg din 1984, cu siguranta stii despre ce este vorba.

Krampus. Spaima Craciunului (Krampus)

Krampus - o fiinta jumatate capra, jumatate demon - pedepseste copiii rai in acest sezon de Craciun. Daca iti plac povestile inspirate din folclorul european si te numeri si printre copiii de pe lista obraznicilor, ar trebui sa vezi acest film.

Better Watch Out

Este povestea unei babysitting care, de sarbatori, ia o turnura ingrozitoare. Urmareste acest thriller de Craciun realizat in 2016 pentru a vedea povestea ei.

Vantul groazei (Wind Chill)

Emily Blunt joaca in 2007 in The Wind Chill, o poveste infioratoare despre o studenta si colegul ei de clasa care raman blocati pe marginea unei autostrazi indepartate in preajma sarbatorilor.

Anna and the Apocalypse

Acest film este mai mult comedie decat horror, dar acest zombie distractiv este foarte popular pe Rotten Tomatoes, asa ca merita vazuta povestea.

A Christmas Horror Story

Teribilul Krampus apare si in acest film de antologie din 2015. El spune o colectie de povesti infricosatoare care au loc in ajunul Craciunului.

Drum inchis (Dead End)

O familie incearca sa o ia pe scurtatura spre cina de Craciun, acest lucru dovedindu-se curand o greseala grava.

Silent Night

Daca ti-a placut Silent Night, Deadly Night te vei bucura sa revezi remake-ul acesta realizat in 2012.

Copiii (The Children)

Urmareste acets film pentru a afla ce se intampla atunci cand copiii se infecteaza cu o boala care ii face sa sa intoarce impotriva parintilor lor in urma unei vacante de Craciun.

Povestea de Craciun (Rare Exports: A Christmas Tale)

Este un film horror finlandez care merita adaugat pe lista ta de vizionari de Craciun. Prietenii tai vor fi incantati sa il vada, mai ales daca sunt fani filme horror.

Cosmarul dinaintea Craciunului (The Nightmare Before Christmas)

Este posibil ca acest film realizat de Tim Butron sa nu fie neaparat infricosator, dar modul in care imbina elementele de Halloween cu cele de Craciun il fac demn pentru lista cu filme horror de sarbatoare pe care o prezentam acum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea