Filme

#_iron-man-2008 #jon favreau #robert downey jr.

Iron Man - primele ecouri

Tony Stark este un genial inventator si un investitor caruia nicio idee nu ii este imposibila de realizat. El este rapit si obligat sa construiasca arme de distrugere in masa , insa el construieste un costum special pentru a putea scapa din captivitate.

Folosindu-se de noul sau costum, Tony devine Iron Man, un super-erou care lupta noapte de noapte impotriva faradelegilor si-a terorismului. Devenit un respectat justitiar , Tony incepe sa cedeze din cauza ritmului in doi timpi al vietii sale. Intr-un tarziu, barbatul va trebui sa se confrunte cu un inamic in fata caruia nu are sorti de izbanda: el insusi.

Primele reactii

Filmul este una dintre cele mai asteptate productii ale anului, mai ales in SUA, datorita popularitatii cartilor de benzi desenate de la Marvel Comics , al caror erou este de mai bine de 40 de ani Iron Man. Thriller-ul SF regizat de Jon Favreau va avea premiera in Romania pe 2 mai.

Pro

Hollywood Reporter: Poate ca Iron Man nu face parte din galeria celor mai cunoscuti eroi de la Marvel precum, Spider-Man, X-Men sau Hulk, dar este cu siguranta un supererou pe gustul tuturor.

New York Post: Iron Manare efecte vizuale spectaculoase, actori de top si un scenariu inteligent, totusi parca incearca prea mult sa demonstreze teoria unui erou pacifist.

Variety: O extravaganta deosebita de efecte vizuale.

Ebert & Roeper: Robert Downey Jr. face tot filmul.

Contra

Time Out: Iron Maneste usurel in ceea ce priveste efectele speciale si profunzimea personajelor, si nu are nimic din scanteia lui Spider-Man sau din dilemele existential din Batman Begins.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea