Filme

#nunta muta #interviu #meda victor

Interviu cu Meda Victor

Meda Victor este o actrita aflata la inceput de cariera. A urmat liceul de arta si coregrafie si a studiat teatrul la Universitatea Hyperion. Desi se afla la inceput de drum, Meda a colaborat deja cu regizori renumiti ca Alexandru Tocilescu - Inque Broadway, Radu Afrim – Poate sfarsitul lumii sau Horatiu Malaele Nunta Muta.

De asemenea, Meda Victor a castigat in 2008 premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar cu rolurile din Femei si Toata lumea e o scena, la Festivalul Studentesc International de Teatru si Film Hyperion.

 

acasa.ro: Cum ai aflat de Nunta muta? Cum ai ajuns la casting?

MV: Am fost sunata sa trimit cateva fotografii dupa care urma sa trec in etapa urmatoare, adica castingul propriu-zis cu regizorul filmului, cu Horatiu Malaele. Maestrul a vazut fotografiile si apoi am trecut si prin casting. Am aflat extrem de tarziu de acest proiect minunat, eu sunt ultimul personaj ales.

 

acasa.ro: Cum ti s-a parut colaborarea cu dl. Malaele, avand in vedere ca si el este actor?

MV: Lucrul cu Horatiu Malaele a fost una dintre acele experiente extrem de rare, care atunci cand ajung la final, inca alergi neostenit parca sa le opresti, sa le amani inca putin. Am avut ceea ce se numeste sansa in absoluta definitie. Am  invatat enorm de multe de la actorul si regizorul Horatiu Malaele, a stiut in permanenta ce sa-mi dea, ca eu sa inteleg ceea ce el isi dorea, ca eu sa inteleg personajul meu.

 

acasa.ro: Ai simtit ca a cerut mai mult de la tine tocmai pentru ca si el este actor?

MV: Horatiu Malaiele o sa ceara in permanenta mai mult de la oricine va lucra cu el.

acasa.ro: Cum a fost sa lucrezi alaturi de atatea nume mari ale cinematografiei romanesti? Au fost momente cand te-ai simtit intimidata?

MV: A fost o onoare. A fost asa cum nu am avut curajul sa visez vreodata. Am lucrat cu niste actori teribili si, in acelasi timp, cu niste oameni absolut fascinanti. Nu m-am simtit intimidata dimpotriva, am simtit in permanenta energia lor pozitiva si bucuria ca eram cu  totii acolo.

 

acasa.ro: Cum este Horatiu Malaele ca regizor?

MV: Este la fel ca si atunci cand este pe scena: daruieste necontenit celor din jur.

 

acasa.ro: O intamplare amuzanta din timpul filmarilor?

MV: Da, poate prima zi de filmare care a inceput cu o scena de dragoste pe care am filmat-o atat eu cat si Alex, goi…waaaa! A fost intr-un mare fel pentru ca la un moment dat nu-mi dadeam seama ce-i cu mine si in acelasi timp realizam ca trebuie sa fac bine ceea ce aveam de facut, s-o scot la capat, iar Horatiu repeta, "mai esti cu noi Meda"?

 

acasa.ro: Ce a insemnat pentru tine experienta Nunta muta?

MV: E debutul meu. Este mult mai mult decat as incerca sa exprim in cuvinte. Este nunta mea muta, care a tinut mai ceva ca in basme, 10 zile. Atat a durat filmarea celor 18 minute mute din film.

 

acasa.ro: In ce filme sau piese de teatru te vom vedea pe viitor?

MV: Sunt in repetitii la un proiect de film cu si in regia lui Florin Piersic jr. si repet la teatrul Odeon in Epopeea lui Ghilgames , regia Dragos Galgotiu si la teatrul de Comedie in Leonce si Lena regia Horatiu Malaele. Am din nou fericirea de a lucra cu regizorul Horatiu Malaele.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro 

Trailer Nunta Muta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea