Filme

#actori #film serial #suleyman magnificul #sezon 3

Incepe un nou sezon Suleyman Magnificul

Al treilea sezon al serialului turcesc "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii" incepe luni, 14 ianuarie, de la ora 20.00, pe postul de televiziune Kanal D.

Desi productia a starnit numeroase controverse in tara de origine, telespectatorii romani au fost cuceriti de povestile din haremul sultanului Suleyman Magnificul si de intrigile politice ale secolului al XVI-lea.

Al treilea sezon al serialului anunta si mai mult dramatism: Hurrem (Meryem Uzerli) isi simte pozitia favorabila tot mai amenintata, luptandu-se si mai aprig cu Ibrahim din Parga (Okan Yalabik), iar sultanul (Halit Ergenc) devine suspicios cu oamenii sai de incredere.

Suleyman se indragosteste tot mai profund de frumoasa Isabella Fortuna (Melike Yalova) si isi continua lupta brava de expansiune teritoriala, intrand in conflict cu Papalitatea.

"Este o confirmare a faptului ca am reusit prin scenariu, atmosfera, interpretare, costume, decoruri, coloana sonora si tot ceea ce tine de productia acestui serial sa transportam telespectatorii in alt secol. Le-am trezit curiozitatea si pofta de a cerceta, de a citi, de a se documenta pe anumite teme istorice. Le multumesc telespectorilor romani ca ne urmaresc si le promitem un sezon care sa-i tina cu sufletul la gura", a declarat actorul Halit Ergenc.

Serialul difuzat de postul Kanal D a ajuns lider de audienta in Romania, intrecand chiar si cifrele inregistrate de trustul Media Pro cu cele mai populare difuzari ale sale. In toamna lui 2012, Suleyman Magnificul a fost urmarit de aproximativ 1,5 milioane de romani pe minut.

Controversele din Turcia, tara de origine a proiectului, au fost atat de ordin religios, cat si politic, iar premierul turc Recep Tayyip Erdogan a apreciat ca este "contrar istoriei si bunelor moravuri musulmane".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea