Filme

#provideo #scoala #parinti #dvd

Incepe scoala alaturi de eroii tai preferati!

Vacanta de vara s-a incheiat, iar clopotelul a anuntat deja reinceperea cursurilor! Pentru ca cei mici au nevoie de un ghiozdan bine pus la punct, Pro Video le da o mana de ajutor tuturor parintilor lansand campania Incepe scoala alaturi de eroii tai preferati!

In perioada 15 septembrie – 1 noiembrie, toti cei care vor achizitiona oricare dintre pachetele participante la promotie, formate din cate 2 DVD-uri cu filme pentru copii vor castiga pe loc un kit special pentru prima zi de scoala . Acesta contine o trusa alcatuita dintr-un creion, o guma de sters, o ascutitoare, o rigla si un carnetel de notite, inspirate din eroii animati favoriti ai celor mici.

Astfel, pe langa un cadou tocmai potrivit pentru inceperea noului an scolar, cei mici se vor putea bucura de clipe amuzante alaturi de ursul Boog si cerbul Elliot in animatiile Nazdravanii din padure 1 si 2, vor trai o experienta culinara atipica in Sta sa ploua cu chiftele, vor face surf alaturi de pinguinul Cody in Cu totii la surf sau vor asista la cele mai tari cascadorii vizionand seria Omul Paianjen. Iar acestea sunt doar cateva dintre productiile Sony Pictures Home Entertainment care ii asteapta pe toti copiii in pachetele speciale oferite de Pro Video!

Acestea vor putea fi achizitionate din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate partenere Pro Video, la un pret recomandat de 24.9 RON.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea