Filme

#sezonul doi #filmari dark #Netflix #dark

Incepe productia pentru cel de-al doilea sezon DARK

Astazi, 25 iunie, incepe productia celui de-al doilea sezon DARK. Cele opt episode de cate o ora vor fi filmate in Berlin si in imprejurimi.

Noile episoade vor fi realizate de Baran bo Odar si Jantje Friese, creativii din spatele primului sezon DARK, care au incheiat recent primul parteneriat european cu Netflix si care vor produce seriale si proiecte noi pentru cei 125 de milioane de membri Netflix din intreaga lume. Pe parcursul episoadelor din sezonul doi vor aparea noi personaje si vor fi explorate noi perioade de timp, atat din trecut, cat si din viitor.

La fel ca in cazul primului sezon, toate episoadele au fost scrise de catre Jantje Friese, regizate de Baran bo Odar si produse de Wiedemann & Berg Television, avandu-i ca producatori executivi – pe langa Friese si Odar - pe Quirin Berg si Max Wiedemann.

Din distributia noului sezon vor face parte si nume noi: Sylvester Groth, Winfried Glatzeder si Sandra Borgmann, care se vor alatura celor din primul sezon - Louis Hofmann, Jördis Triebel, Lisa Vicari si Oliver Masucci.

Mai multe informatii despre DARK pot fi gasite pe Netflix si in Netflix Media Center.

Despre creativii din spatele DARK

Jantje Friese si Baran bo Odar, absolventi ai Universitatii de Televiziune si Film din München, lucreaza impreuna inca de la debutul regizoral al lui Odar, The Silence. Cel mai recent film lansat de cei doi este Who Am I - No System Is Safe cu Tom Schilling si Elyas M'Barek. Thrillerul a fost recunoscut la editia din 2014 a Festivalului International de Film din Toronto si a fost un adevarat succes in Germania, unde a fost premiat cu trei premii German Film Awards si cu premiul Bambi pentru cel mai bun film german.

Odar, care a fost inclus in topul Variety "Zece regizori de urmarit", si-a facut debutul la Hollywood cu Sleepless, in care joaca Jamie Foxx si care a avut premiera pe 9 martie 2017. Dupa ce au scris si regizat cele zece episoade ale DARK, serial care a castigat mai multe premii Grimme Awards si care are o multime de fani in intreaga lume, Jantje Friese si Baran bo Odar lucreaza in prezent la cel de-al doilea sezon al serialului. De asemenea, ei vor produce in continuare noi seriale si proiecte pentru Netflix.

Despre Wiedemann & Berg

Quirin Berg si Max Wiedemann au fondat Wiedemann & Berg in 2003, aceasta devenind una dintre cele mai de succes companii de productie din Germania. Lives of Others, primul lungmetraj al companiei, a castigat Premiul Oscar pentru Cel mai Bun Film Strain. Au urmat si alte titluri de succes, printre care si Who Am I - No System Is Safe, realizat de Baran bo Odar si Justyna Muesch. Cea mai recenta comedie produsa de Wiedemann & Berg - Willkommen bei den Hartmanns – a avut un succes rasunator in Germania, in 2016, ajungand la 3,6 milioane de bilete vandute. In 2010, cei doi producatori au fondat Wiedemann & Berg Television si au inceput sa produca o gama larga de filme, mini-serii si seriale pentru statiile de televiziune din Germania. In timp, au ajuns sa produca si primul serial original Netflix oferit de Germania. Cei doi producatori au fost premiati de-a lungul timpului cu premii Oscar, BAFTA, Cesar, European Film Awards, LA Critics Award, Bambi, Bavarian Film Awards, German Television Award, German Film Awards, Grimme Award si Magnolia Award.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea