Filme

#filme cinematograf #povestea povestilor #cenusareasa #filme #Jupiter Ascending #maleficient #pan

Incepe era basmelor cinematografice. Uite ce filme se pregatesc sa apara la cinema!

Hollywoodul face o brusca rasucire catre productiile realizate dupa basmele clasice. Personajele din povestile copilariei vor fi prezentate, in unele cazuri, in ipostaze noi, dar actiunea va merge pe aceeasi linie duala a bataliei dintre bine si rau. Iata ce proiecte au in lucru unii dintre actorii celebri ai Hollywood-ului si cand vor fi acestea prezentate publicului!

1. Maleficent

Angelina Jolie da tonul premierelor inspirate de basmele clasice cu o versiune a vietii ursitoarei malefice din "Frumoasa adormita". "Maleficent", in regia lui Robert Stromberg, arunca, din 30 mai, pe marile ecrane o Jolie terifianta si sexy in rolul vrajitoarei.

2. Jupiter Ascending

O productie SF care pare inspirata de povestea Albei ca Zapada isi face loc cu coatele sa iasa pe marile ecrane pe 18 iulie. Filmul ii are in distributie pe Mila Kunis in rolul nefericitei printese, cu Channing Tatum in rolul vanatorului asasin.

Premiera ne va dezvalui si daca in basmul SF mai au loc si piticii, in conditiile in care printre personaje s-a strecurat si Sean Bean, in rolul lui Stinger, dar si cativa droizi ce aduc aminte de seria "Razboiul Stelelor".

3. Cenusareasa

Un muzical cu aventuri in padure. Inspirat de Cenusareasa, "Into the Woods" are lansarea oficiala in prima zi de Craciun a acestui an. Chiar daca nu esti fan al genului, distributia te va atrage in sala de cinema. Anna Kendrick este Cenusareasa, Johnny Depp joaca rolul lupului cel rau, iar Meryl Streep promite sa fie magistrala in rolul vrajitoarei.

4. Pan

Povestea micutului poznas rapit si dus in Neverland va fi ecranizata si data spre devorare publicului larg abia anul viitor in iulie. Pana atunci, stim ca Levi Miller a fost ales sa joace lui Peter Pan, Hugh Jackman este piratul Barba Neagra, iar Capitanul Hook va fi interpretat de Garrett Hendlund. Data anuntata a lansarii este 17 iulie 2015.

5. Povestea Povestilor

Inspirat de cartea omonima a italianului Giambattista Basile, "The Tale of Tales" este varianta neslefuita a basmelor populare care au stat la baza nemuritoarelor povesti scrise de Fratii Grimm sau Charles Perrault. Sub bagheta directorului Matteo Garrone, acestea ar putea capata aspecte mai dramatice, in conditiile in care versiunea initiala a "Frumoasei Adormite" includea arderi pe rug si violuri. Din distributie fac parte Salma Hayek si Vincent Cassel. Desi filmul are premiera in acest an, nu se stie momentan data oficiala a acesteia.

Sursa foto: youtube.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea