Filme

#claude lelouch #iubiri din trecut #regizor #film

In opinia lui Claude Lelouch, "un regizor bun este un fabricant de miracole"

premiera de gala a celui mai recent proiect al lui Claude Lelouch , Iubiri din trecut, a avut loc vineri, 24 septembrie, la CinemaPRO in Bucuresti. Evenimentul a fost onorat de prezenta celebrului regizor alaturi de protagonistii filmului, Audrey Dana si Laurent Couson, dar si de alte personalitati: ambasadorul Frantei in Romania, Henri Paul si directorul general executiv al Central European Media Enterprises (CME) – Adrian Sarbu. 

Ceremonia de gala a fost deschisa cu un discurs in limba franceza sustinut de Florin Busuioc , care a prezentat cu multa emotie cariera exceptionala a regizorului. Cateva momente mai tarziu, Claude Lelouch a urcat pe scena in aplauzele publicului si a multumit tuturor celor care au facut posibil acest film.

De asemenea, la premiera de gala si-au facut aparitia pe covorul rosu nume sonore ale televiziunii, divertismentului dar si din viata politica: Andreea Esca, Loredana Groza, Andi Moisescu, Olivia Steer, Jojo, Toni Grecu, Dragos Stoica, Iulia Vantur, Oana Cuzino, Medeea Marinescu, Mircea Solcanu, Nae Caranfil si Calin Popescu-Tariceanu.

Intrebat cum reuseste sa redea emotia atat de bine prin filmele sale, explicatia lui Claude Lelouch a fost una extrem de simpla si reala: ,,Insasi viata este un amestec de genuri. Asa sunt si filmele mele, un amestec de genuri prin care incerc sa redau sentimente reale asa cum se succed ele in mod firesc. Poti sa urasti sau poti sa iubesti. Intr-un film, oamenii au nevoie de variatie: rasul, dansul, muzica, fiorii, lacrimile – emotiile sunt cel mai greu de filmat. Daca reusesti sa le redai cat mai natural poti sa spui ca ai produs un miracol! Eu in asta cred: un regizor bun este un fabricant de miracole!

iubiri din trecut reuneste in distributia sa nume consacrate ale cinematografiei franceze - Anouk Aimee, Dominique Pignon, Audrey Dana, Laurent Couson, Samuel Labarthe cu nume ale cinematografiei romanesti: Zoltan Butuc, Stefan Velniciuc, Ingrid Bisu, Nicolle Gheorghiu, Marie Beldiman.

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul poate fi vizionat in continuare in cinematografele: Hollywood Multiplex,  Movieplex, CinemaPRO si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacau).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea