Filme

#monden #copii #vedete #hollywod #special #cinema

In cetatea filmului prezervativele au expirat: vedete cu multi copii

Atunci cand ai bani, nu te mai gandesti la ziua de maine si la ce o sa pui pe masa. Daca mai iubesti si copiii, ai un sentiment matern/patern accentuat si esti si vedeta in showbiz, atunci lucrurile se schimba considerabil. In aceste conditii, cand observi ca in „ograda” ta stau cuminti 6 plozi, nu-ti mai vine sa dai in judecata firma de prezervative ca vin cu defecte din fabrica.

Preferi in schimb sa dai iama intr-un magazin de ustensile pentru a cumpara cele necesare construirii parcului de distractii al hamsterului copilului tau. Daca Brad Pitt a facut-o, tu de ce n-ai face-o?  Si Brad Pitt nu este singurul. Altii actori si-au lasat pornirile familiste sa-si faca de cap si s-au pus pe facut mostenitori cu duiumul. Vrei sa stii care sunt celebritatiile de la Hollywood cu cei mai multi copii? Citeste mai jos.

Eddie Murphy

Eddie MurphySe pare ca simpaticul actor de culoare de la Hollywood este campion in lista de fata. Virilul mascul are nu mai putin de 8 urmasi. Dintre care cinci (patru fete si un baiat) impreuna cu Nicole Mitchell, alti doi din niste relatii pasagere si o fetita, pe nume Angel Iris, rod al relatiei sale cu fosta componenta a trupei Spice Girls, Mel B. Micuta s-a nascut pe 3 aprilie 2007, avand aceeasi zi de nastere ca tatal sau. Eddie insa nu a vrut sa o recunoasca pana ce rezultatele de paternitate nu au fost facute publice, teste care s-au dovedit pozitive. Gestul sau a fost aspru criticat de catre media.

Mel Gibson

Mel GibsonNascut intr-o familie cu 11 copii, nici nu e de mirare ca faimosul actor Mel Gibson a tinut sa exceleze la acest capitol si sa nu se lase mai prejos. De altfel, catolic convins, actorul nu este adeptul avorturilor, tocmai de aceea s-a facut ca a sa sotie a dat nastere la nu mai putin de sapte copii. Noroc ca acum, dupa 28 ani de casnicie, cei doi s-au despartit. Saraca femeie nu se stie cat mai putea face fata pornirilor paterne ale actorului. Nu-i problema insa, una mai tanara si mai vanjoasa i-a venit din urma. Proaspata iubita a lui Mel Gibson, Oksana Grigorieva , asteapta deja primul copil cu celebrul actor.

Steven Spielberg

Steven SpielbergCastigator a doua premii Oscar pentru cel mai bun regizor si nominalizat de sase ori la Globul de aur, Steven Spielberg se pare ca e campion nu numai in cinematografie, ci si in patul conjugal in care au rodit nu mai putin de sapte suflete . Si cand te gandesti ca toti sunt facuti cu o singura femeie, lucru rar intalnit printre locuitorii din cetatea filmului ce simt nevoia sa-si largeasca spectrul teritorial, parca iti vine sa-l apreciezi si mai mult pe celebrul tatic. Spielberg s-a casatorit in 1991 cu actrita Kate Capshaw. Relatia lor de iubire pare trainica, in prezent cei doi bucurandu-se de mediul familiar alaturi de cei sapte copii ai lor.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina JolieCel mai hot cuplu de la Hollywood nu se dezice cand vine vorba de iubire pentru copii si dorinta de implinire in plan familial. Se pare ca tocmai aceste convingeri ii tin inca uniti pe cei doi actori. In prezent, cuplul Brangelina are sase copii, dintre care trei sunt adoptati (Maddox, nascut in Cambodgia, Pax, in Vietnam si Zahara, in Etiopia). In afara de acestia, cei doi mai au trei fii biologici, gemenii Knox Leon si Vivienne Marcheline si micuta Shiloh, nascuta in Namibia in 2006.

Dustin Hoffman

Dustin HoffmanSimpaticul actor Dustin Hoffman, de origine evreu, este tatic cu sase copii si bunic cu doi nepoti. In 1969, Dustin s-a casatorit cu Anney Byrne cu care a avut doua fete, Jenna si Karina, ultima fiind adoptata. Dupa divortul din 1980, actorul s-a luat cu avocata Lisa Gottsegen cu care este, de altfel, si in prezent. Alaturi de aceasta, vedeta de la Hollywood a mai facut alti patru copii.

Toti copii lui Hoffman au avut parte de un bar mitzvah, desi actorul nu se declara un evreu fervent, ci mai degraba unul observator care nici macar nu vorbeste bine ebraica.

Pierce Brosnan

Pierce BrosnanActorul irlandez Pierce Brosnan, celebru pentru rolul spionului britanic 007, este tatal a cinci copii. Acesta a fost casatorit de doua ori. Prima oara in 1980 cu Cassandra Harris alaturi de care a avut trei copii, doi din prima casnicie a acesteia si unul impreuna cu el. Cassandra insa a murit in 1991, bolnava fiind de cancer ovarian. Indurerat, Brosnan a ramas sa-si creasca singur in continuare copii. In 2001 insa, dragostea i-a iesit din nou in cale, in persoana lui Keely Shayw Smith, alaturi de care a mai facut doi copii.

Jude Law

Jude LawCarismaticul actor Jude Law nu se lasa nici el mai prejos si vine vertiginos din spate cu 4 mostenitori. Acesta are trei copii, doi baieti si o fata, in urma casniciei sale cu actrita Sadie Frost si o fetita, dintr-o relatie pasagera cu Samantha Burke . Actorul a declarat intr-un interviu ca daca, in urma testelor ADN se va dovedi ca el este tatal, o va ajuta financiar pe Burke. Samantha a nascut-o pe micuta Sophia pe 22 septembrie 2009. Testul ADN a confirmat faptul ca Jude Law este tatal acesteia.

Urmareste trailer-ul filmului Gradinita lui Taticu` cu Eddie Murphy in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea