Filme

#_imperiul-magic-al-domnului-magorium-2007

Imperiul Magic al D-nului Magorium

Luna decembrie ne-a adus si un film foarte potrivit pentru ce inseamna decembrie si atmosfera acestei luni. Este vorba despre ultimul film in care joaca jucarii in care totul, de la pereti, camere pana la jucarii si angajati este pe de-a intregul magic .

Si ca in orice imperiu vine si momentul ca stapanul sa isi gaseasca un inlocuitor si un mostenitor “la tron ”. Si, deoarece timpul d-nului Magorium e pe sfarsite, acesta incearca sa isi convinga ucenica Molly Mahoney (Natalie Portman) ca este cea mai potrivita pentru a- lua locul in momentul in care el va pleca din aceasta lume. Tot ce ii trebuie unui mostenitor al magazinului fermecat, este un pic de magie si credinta ca totul poate fi special.

Lui Dustin Hoffman si Natalie Portman li se vor alatura si Zach Mills (Eric Applebaum), interpretand un copil mai special care isi gaseste cu greu prieteni, fiind considerat un ciudat, dar care se potriveste perfect in lumea imperiului magic al d-nului Magorium si Jason Bateman (Henry Weston), un contabil desprins dintr-o alta lume decat cea fermecata cu care ne obisnuieste filmul, dar care va gasi puterea de a crede si de a se alatura noilor prieteni magici.

Si pentru a va pastra imaginatia intacta si surprizele unui nou film, nu va stric placerea spunand mai multe. Adaug doar ca este cu adevart un film dragut, plin de umor si surprize placute. Este un film care va fi pe placul atat al copiilor, cat si al adultilor ce au ocazia sa-si rememoreze copilaria. Este un film pe care il recomand cu caldura in serile de Craciun alaturi de familie.

NOTA: 8/10



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul de Cronici Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea