Filme

#filme noi #filme #box office #incasari film #hunger games

"Hunger Games" - lider in boxoffice, cu record de incasari

Filmul "Hunger Games" ("Jocurile foamei") este lider in boxoffice-ul american, dupa ce a inregistrat incasari uluitoare: 155 de milioane de dolari in primul weekend de la lansare.

In toata istoria cinematografiei , numai doua filme au reusit sa aiba incasari mai mari la debut. Este vorba despre "The Dark Knight", care a avut castiguri de 158 de milioane, in iulie 2008, si " Harry Potter and the Deathly Hallows : Part II". Pelicula care l-a facut faimos pe Daniel Radcliffe a avut incasari de peste 169 de milioane de dolari.

Productia "Hunger Games" reprezinta ecranizarea primului roman dintr-o trilogie fantasy semnata de Suzanne Collins. Din distributia filmului fac parte tinerii actori Jennifer Lawrence , Josh Hutcherson si Liam Hemsworth.

Pe locurile 2 si 3 in boxoffice-ul american s-au clasat filmele "21 Jump Street" si "The Lorax", ambele cu incasari de doar cateva zeci de milioane de dolari.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea