Filme

#hugh jackman #actori sexy #filme sf

Hugh Jackman, numarul 1 in topul celor mai sexy actori care apar in filme S.F.

Actorul australian Hugh Jackman, celebru datorita rolului Wolverine din franciza "X-Men", ocupa primul loc intr-un top al celor mai sexy staruri din filmele si serialele S.F . Clasamentul are la baza un sondaj initiat de postul de televiziune Syfy.

Contactmusic.com relateaza ca Jackman a primit 20,3% din totalul voturilor exprimate.

David Tennant , britanicul care detine rolul principal in serialul "Docyor Who", ocupa locul al doilea, cu 16,9 % din voturi. Pe locul al treilea se afla un alt actor britanic, John Barrowman, cunoscut datorita partiturii din serialul "Torchwood". Acesta a primit 14,2% din totalul voturilor exprimate.

Johnny Depp, interpretul personajului Edward Scissorhands din filmul omonim al lui Tim Burton, a strans 11,5% din voturi si ocupa cea de-a patra pozitie.

Pe locul cinci in topul celor mai sexy actori din filmele si serialele S.F. il gasim pe Harrison Ford, cel care l-a interpretat pe Han Solo in filmele din seria "Star Wars".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea