Filme

#hugh jackman #filme noi #filme #distributie film #les miserables #jean valjean

Hugh Jackman, de nerecunoscut in rolul lui Jean Valjean

Hugh Jackman , unul din cei mai sexy actori de la Hollywood este de nerecunoscut in rolul lui Jean Valjean , din musicalul " Les Miserables ".

Starul, in varsta de 43 de ani si-a socat fanii cand a aparut cu o barba lunga, haine vechi si o tunsoare inexplicabila pe platourile de filmare a productiei "Les Miserables". Actorul a obtinut rolul in "Les Miserables" dupa o auditei de trei ore, fiind cunoscut faptul ca acesta era unul din visele lui Jackman.

Filmarile pentru aceasta pelicula au inceput in luna ferbruarie 2012 si va fi turnata in format 3D.

Filmul urmareste firul epic al evenimentelor din romanul lui Victor Hugo si se bucura de o distributie remarcabila. Astfel, Anne Hathway o va interpreta pe Fantine, iar Russel Crowe va interpreta rolul comisarului de politie Javert.

Hugh Jackman a fost numit unul din cei mai frumosi 50 de oameni din lume de catre publicatia People, in perioada 2000-2004, iar in 2008 a primit titlul de "cel mai sexy barbat din lume".

Foto: celebritypregnancy.sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea