Filme

#box office sua #mama #horror #film horror

Horror-ul "Mama" a debutat pe locul I in box-office-ul din SUA

Pelicula horror "Mama" ocupa primul loc in box-office-ul din SUA, reusind sa obtina in primul weekend pe marile ecrane americane incasari de 28,1 milioane de dolari. Filmul, cu Jessica Chastain in rolul principal, infatiseaza povestea a doua fetite disparute in padure in ziua in care parintii lor au fost ucisi si care au fost gasite si adoptate ulterior.

"Zero Dark Thirty", filmul care urmareste misiunea de urmarire si capturare a teroristului Osama bin Laden, figureaza pe cea de-a doua pozitie in box-office, cu incasari de 17,6 milioane de dolari.

"Silver Linings Playbook", filmul care i-a adus lui Jennifer Lawrence un trofeu Globul de Aur, s-a situat pe locul al treilea, generand incasari de 11,4 milioane de dolari.

Urmatoarele doua locuri sunt ocupate de thrillerul "Gangster Squad", cu Ryan Gosling si Sean Penn, si "Broken City", cu Russell Crowe in rolul principal. Peliculele au strans de pe urma incasarilor 9,1, respectiv, 9 milioane de dolari.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea