Filme

#premiera #film romanesc #ho ho ho

"Ho Ho Ho 2 - O loterie de familie " va avea premiera in noiembrie

Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Gheorghe Visu sau Dana Rogoz sunt doar cativa dintre actorii de exceptie pe care ii vei putea vedea in cinematografe din 23 noiembrie, in cadrul productiei "Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie".

Filmul o are in prim-plan pe Ema (Patricia Poslusnic), o fetita crescuta in orfelinat, care are norocul sa gaseasca un bilet castigator la loto. Ema are la dispozitie o saptamana sa incaseze banii, insa poate face acest lucru numai cu ajutorul unui adult.

Din pacate pentru ea, singura persoana ajunsa la maturitate pe care o cunoaste este Ioana (Andreea Marin Banica), o femeie in care nu poate avea incredere. Astfel, fetita cere ajutorul celui mai bun prieten al ei, care o ajuta sa isi gaseasca o familie si sa se bucure de o viata noua si frumoasa.

"Ho Ho Ho 2 - O Loterie de Familie" a fost filmat intr-un timp record de 22 de zile, in Bucuresti, in regia lui Viorel Sergovici.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea