Filme

# harry potter and the deathly hallows: part 2 #harry potter # incasari record #incasari film

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 a strans miliardul de dolari

" Harry Potter and the Deathly Hallows : Part 2", ultima pelicula din seria " Harry Potter ", a reusit sa stranga peste un miliard de dolari de pe urma incasarilor la nivel mondial.

Performanta a fost atinsa duminica, in cea de-a 19-a zi de la premiera sa pe marile ecrane, noul "Harry Potter" spulberand astfel recordul detinut pana acum de "Avatar", care stransese miliardul de dolari in trei saptamani de la lansare.

In zilele urmatoare, se asteapta ca si " Transformers: Dark of the Moon " sa atinga fabuloasa cifra. Deocamdata, noul film al lui Michael Bay a generat incasari de aproximativ 982 de milioane de dolari, conform boxofficemojo.com.

"Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" aduce pentru ultima oara pe marile ecane aventurile vrajitorului Harry Potter, interpretat de Daniel Radcliffe , si ale prietenilor sai, Ron Weasley si Hermione Granger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea