Filme

#harry potter and the deathly hallows #campion #incasari #sua #film #box offce

Harry Potter and the Deathly Hallows - campion la incasari in SUA

Asa cum era de asteptat, dupa ce a batut recorduri de vanzari la bilete inca dinainte de a fi lansat in cinematografe, Harry Potter and the Deathly Hallows (cronica AICI) a ocupat primul loc in box office-ul american de weekend.

Filmul lui David Yates a obtinut peste 50 de milioane de dolari din incasari numai in ultimele trei zile. Pana acum, cel de-al 7-lea episod al seriei Harry Potter a generat venituri de peste 220 de milioane de dolari numai in SUA.
Pe locul 2 in topul incasarilor de pe continental nord american s-a clasat filmul de animatie Tangled, care a obtinut 49 de miloane de dolari in weekend, totalizand 69 de milioane de dolari de la lansarea care a avut loc miercuri , 24 noiembrie.

Pozitia a 3-a in box office a fost ocupata tot de o animatie: Megamind. Filmul a pierdut un loc fata de saptamana trecuta, dar a reusit sa incaseze aproape 13 milioane de dolari in cea de-a 3-a saptamana petrecuta in cinematografele americane.

Burlesque, filmul care le are pe afis pe Cher si Christina Aguilera, a debutat pe locul 4 in box office, cu incasari de aproape 12 milioane de dolari. Pe locul urmator s-a pozitionat filmul de actiune Unstoppable , cu Chris Pine si Denzel Washington. Top 10 al incasarilor din SUA este intregit, in ordinea sumelor incasate, de: love and other drugs, Faster, Due Date , The Next Three Days si Morning Glory .
 

Trailer Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1:



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea