Filme

#harry potter and the deathly hallows #recorduri #premiera #film

Harry Potter and the Deathly Hallows bate recorduri cu 2 zile inainte de premiera

Harry Potter and the Deathly Hallows : Part 1 nu a fost inca lansat, dar bate deja record dupa record, cu 2 zile inainte de premiera oficiala din SUA, scrie Deadline.com.

Filmul este primul din franciza Harry Potter care va fi lansat in peste 4000 de cinematografe, la care se adauga 239 de locatii IMAX . Ca o comparatie, Harry Potter and the Half-Blood Prince a rulat in doar 166 de cinematografe IMAX.

Cel de-al 7-lea film al seriei a doborat recorduri si in ceea ce priveste vanzarile de bilete in avans, ajungand pana acum la 25 de milioane de dolari. Noua pelicula bate recorduri si la biletele vandute online. Intr-un top al biletelor vandute online alcatuit de MovieTickets.com, Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 a urcat pana pe locul 5. Locul 4 este ocupat de Half-Blood Prince.

“Mai sunt 48 de ore in care publicul mai poate achizitiona bilete in avans pentru premiera, asa ca cifrele vor mai urca”, spun cei de la MovieTickets.com.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson isi reiau rolurile si pornesc intr-o aventura periculoasa in incercarea de a afla si distruge secretul imortalitatii lui Voldemort. Harry Potter este foarte aproape de batalia finala cu Voldemort.

Partea a 2-a a filmului Harry Potter and the Deathly Hallows va fi lansata in 3D pe 15 iulie 2011 .

Trailer Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea