Filme

#filme noi #filme #harrison ford #baseball #distributie film

Harrison Ford va juca rolul unui manager din lumea baseball-ului

Harrison Ford se implica intr-un nou proiect cinematografic . Actorul in varsta de 69 de ani va interpreta rolul lui Branch Rickey, un manager care a revolutionat baseball -ul american, contribuind la doborarea barierelor rasiale din acest sport, conform aceshowbiz.com.

Branch Rickey l-a ajutat pe jucatorul Jackie Robinson sa semneze in 1947 un contract cu echipa Brooklyn Dodgers. Robinson a devenit astfel primul sportiv de culoare acceptat in Major League Baseball in epoca moderna a acestui sport, dupa 1880.

Filmul, care nu are deocamdata un titlu, urmeaza sa fie scris si regizat de Brian Helgeland , cel care a realizat in trecut scenariile unor filme precum "L.A. Confidential", " Mystic River " si " Man on Fire ".

Harrison Ford a putut fi vazut in acest an in cinematografele romanesti, in western-ul S.F. "Cowboys & Aliens", alaturi de Daniel Craig si Olivia Wilde.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea