Filme

#filme noi #filme #harrison ford #distributie film # brade runner

Harrison Ford ar putea juca in sequel-ul 'Blade Runner'

Harrison Ford si-ar putea relua rolul lui Rick Deckard intr-un sequel al filmului ' Blade Runner ' ('Vanatorul de recompense').

In prezent, Harrison Ford (70 de ani) poarta negocieri cu Studiourile Warner pentru a juca in continuarea block buster-ului ' Blade Runner', din 1982, scrie Twitch. Siteul noteaza ca este mult prea devreme pentru a-l confirma pe Ford in filmul S.F ., tinand cont ca actorul este cu 20 de ani mai in varsta decat atunci cand se lupta cu clonele.

Acum ceva timp s-a zvonit ca regizorul sequel-ului 'Blade Runner' va fi Christopher Nolan, dar acesta are alte angajamente profesionale. Prin urmare, el a fost inlocuit de Ridley Scott, producatorul mult asteptatului 'Prometheus'.

Detalii despre distributia, bugetul si filmarile sequel-ului 'Blade Runner' vor fi facute publice in viitorul apropiat.

'Blade Runner' este un film S.F. din anul 1982. Actiunea peliculei este plasata in anul 2019, intr-un viitor cyberpunk al lumii. Rick Deckard (Harrison Ford) este un vanator de recompense care trebuie sa lupte cu niste clone extraterestre ce ajung pe Pamant si ameninta sa distruga omenirea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea