Filme

#filme noi #filme #harrison ford #blade runner #distributie film

Harrison Ford, aparitie sumara in noul "Blade Runner"

In momentul in care a fost anuntata reintoarcerea lui Ridley Scott pentru lucrararile unui sequel "Blade Runner", fanii acestei productii si-au pus intrebarea daca va reveni si Harrison Ford.

Initial, producatorul Andrew Kosove a declarat ca nu are in plan sa-l reincluda pe Harrison Ford in distributia noului film, deoarece este vorba de o "reinventare totala a povestii".

Totusi, Ridley Scott a acordat, de curand, un interviu pentru publicatia "The Independent", prin care a subliniat ca s-a gandit cum sa-i pregateasca aparitia personajului Rick Deckard (Harrison Ford) in actiunea noului proiect.

"Nu il vom pune in rolul central, insa ii vom oferi o aparitie sumara. Cred ca va fi ceva amuzant", a declarat Scott.

Povestea sequel-ului lui "Blade Runner" va avea in centrul povestii un personaj feminin. Pelicula SF originala a primit din partea revistei britanice SFX (una din cele mai populare in domeniul SF) locul intai in Top 100 cele mai bune filme SF, fantasy si horror din toate timpurile.

Foto : www.zimbio.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea