Filme

#Hansel and Gretel: Witch Hunters #premiere #premiera Hansel and Gretel

"Hansel and Gretel: Witch Hunters" va avea premiera in Romania pe 1 februarie

"Hansel and Gretel: Witch Hunters", pelicula care are ca punct de plecare popularul basm "Hansel si Gretel", va rula si in cinematografele din Romania incepand cu data de 1 februarie 2013.

Actiunea filmului se desfasoara la 15 ani dupa peripetiile din povestea fratilor Grimm. Hansel si Gretel au crescut si s-au specializat in vanatoarea de vrajitoare. Ei se vor confrunta cu un nou spirit malefic, care ar putea avea legatura cu trecutul lor.

"Hansel and Gretel: Witch Hunters" a fost regizat de Tommy Wirkola, in timp ce rolurile principale au revenit actorilor Jeremy Renner ("The Avengers", "The Hurt Locker", "The Bourne Legacy") si Gemma Arterton ("Prince of Persia", "Quantum of Solace").

Lungmetrajul a debutat weekend-ul trecut in cinematografele nord-americane si a reusit sa se claseze direct pe locul intai in box-office, cu incasari de 19 milioane de dolari.

Sursa foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea