Filme

#croods #premiere #domestic #premiere cinematografice #Jack the Giant Slayer #Vehicle 19

Hai la film! Premierele weekendului 21-23 martie

Weekendul 21-23 martie anunta premiere cinematografice care ii vor incanta, in mare parte, pe cei mici. Astfel, cinematografele din Romania se vor imbogati in acest sfarsit de saptamana cu un film de animatie, unul de aventuri si cu o comedie romaneasca, carora li se adauga o pelicula pentru partea masculina a audientei, filmul de actiune "Cursa infernala".


Domestic

"Domestic" este un film romanesc, in regia lui Adrian Sitaru, care prezinta peripetiile cotidiene ale unor oameni obisnuiti. Evolutia personajelor care interactioneaza in aceasta pelicula cu un umor amar, domnul Lazar, domnul Mihaes si Toni, este influentata covarsitor de o serie de animale: un iepure, o gaina, o pisica, un caine si un porumbel.

Premiera: 22 martie


Jack the Giant Slayer

Unul dintre filmele pentru intreaga familie, de la mic la mare, care se lanseaza in acest weekend este "Jack the Giant Slayer" ("Jack si uriasii"). Pelicula spune povestea tanarului fermier Jack, interpretat de actorul in plina ascensiune Nicholas Hoult, care deschide accidental un portal catre o lume paralela, ce permite accesul pe Pamant al unor uriasi mitologici.

Cum infricosatorii uriasi vor sa cucereasca lumea, lui Jack nu ii mai ramane decat sa se transforme in erou.

Premiera: 22 martie


The Croods

Si o pelicula simpatica de animatie va avea premiera in acest weekend. Este vorba despre "The Croods", centrata pe aventurile primei familii moderne a lumii. Personajele pestrite care compun familia Croods prind viata datorita vocilor unor actori precum Nicolas Cage, Ryan Reynolds si Emma Stone.

Premiera: 22 martie


Vehicle 19

Nu in ultimul rand, weekendul 21-23 martie in cinematografele din Romania se va imbogati cu un film de actiune, "Vehicle 19" ("Cursa infernala"). Pelicula cu Paul Walker ("Fast and Furious") in rolul principal spune povestea lui Michael Woods, un tanar care ajunge la volanul masinii nepotrivite, situatie care il arunca intr-o cursa infernala, avand toata politia pe urmele sale.

Premiera: 22 martie



Foto: cghub.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea