Filme

#guillermo del toro #film sf #pacific rim #film cu monstri

Guillermo del Toro promite 'cel mai mare film cu monstri facut vreodata'

Cineastul mexican guillermo del toro nu se sfieste sa-si catalogheze noul sau proiect, S.F.-ul “ Pacific Rim ” drept “cel mai mare film cu monstri facut vreodata”.

Filmul, aflat momentan in perioada de pre-productie, infatiseaza povestea unor roboti gigantici care se ridica din apa, fiind manipulati de oameni si care incearca sa salveze Terra de atacurile extraterestrilor.

"Suntem in perioada de casting si este o experienta grozava", a declarat Guillermo del Toro pentru collider.com. "In noiembrie vom incepe sa filmam pentru cel mai mare film cu mostri facut vreodata", a adaugat regizorul in varsta de 46 de ani

Primele cadre la “Pacific Rim” vor fi trase in orasul canadian Toronto. Pana in prezent, pe afisul peliculei au fost confirmati Idris Elba, Charlie Hunnam si Charlie Day . Se estimeaza ca “Pacific Rim” va ajunge pe marile ecrane in vara lui 2013.

Guillermo del Toro este cunoscut pentru pelicule ca "Hellboy", "Pan's Labyrinth", "Splice" sau recentul “Biutiful”. Toro va regiza “Puss In The Boots”, un prequel al lui “Shrek”, dar si cele doua parti ale lui “The Hobbit”, “The Hobbit: An Unexpected Journey” si “The Hobbit: There And Back Again”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea