Filme

#lansare #octombrie #george clooney #gravity #lansare film

"Gravity", cu George Clooney in rol principal, se va lansa in octombrie 2013

George Clooney va putea fi vazut in toamna acestui an in productia S.F. "Gravity", in care va mai juca Sandra Bullock. Lungmetrajul, o productie a studiourilor Warner Bros, va avea premiera in Statele Unite in 4 octombrie. Datele de lansare pentru celelalte tari urmeaza sa fie anuntate in scurt timp.

In "Gravity", Sandra Bullock interpreteaza rolul unui medic care este trimis in prima sa misiune in spatiu. George Clooney intra in pielea unui astronaut experimentat aflat pe aceeasi nava spatiala.

Nava va fi insa distrusa, iar cei doi plutesc in deriva in spatiu, fiind in pericol de ramane fara oxigen.

Intr-un interviu recent, Sandra Bullock a dezvaluit faptul ca la filmarile acestei productii nici ea si nici Clooney nu au folosit machiaj.

In alta ordine de idei, George Clooney se va implica si in proiectul "1952", o pelicula tot din zona S.F. Filmul a intrat deja in etapa de pre-productie si urmeaza sa apara pe marile ecrane la data de 19 decembrie 2014.

Sursa foto: flicksandbits.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea