Filme

#nud #actori #film #cinema #celebritate #star #mondenitati #hollyood

Gol pusca la Hollywood (III)

Pe principiul „Jos textila!”, am inceput cu ceva timp in urma un clasament cu Adonis-ii Hollywood-ului care ne-au lasat sa ne clatim ochii cu trupurile lor bine sculptate si generoase in goliciune .

Am putut astfel sa ne delectam simturile vizuale cu imaginile unor vedete precum Robert Pattison, Gerard Butler, Tom Welling sau Ryan Philippe imbracate doar in...costumul lui Adam.

Sa continuam asadar mica noastra excursie pe campiile hollywoodiene lipsite de pudoare si manoase in imagini care mai de care mai golase.

Billy Crudup

Billy CrudupPana sa-l vedem in Watchmen, Billy Crudup a jucat in cateva filme notabile (Almost Famous, Big Fish), dar si in unele de duzina, am putea spune, cum ar fi Inventing the Abbotts (1997) si  Waking the Dead (1999) in care ne arata posteriorul, dar nimic memorabil. Treaba s-a schimbat insa odata cu rolul Dr. Manhattan din blockbuster-ul Watchmen. Chiar daca poate fi luata drept o lucratura digitala, pachetele de muschi albastrii umflati cu steroizii si imaginea clara a unui falus de aceeasi culoare te duce cu gandul la niste joculete perverese si fosforescente. Crudup a recunoscut insa intr-un interviu ca realizatorii filmului l-au dotat digital mai mult decat a facut-o natura.

James Franco

James FrancoJames Franco se inscrie si el pe lista actorilor de la Hollywood care nu stiu ce e aceea pudoare. Si ne-a demonstrat in nenumarate randuri: in filmul Sonny din 2002 ne-a aratat dosul de 3 ori, in James Dean s-a prezentat in toata splendoarea lui, dar din spate, iar in Whatever it Takes era cat p-aci sa ne ofere o imagine frontala totala. Oare ce urmeaza?

Matt Damon

Matt DamonIn 2007, revista People l-a clasat pe Matt Damon drept cel mai sexy barbat in viata, intr-un top care includea de atlfel nume precum Brad Pitt, Johnny Depp sau George Clooney. N-am prea inteles de ce l-au ales tocmai pe Damon, dar m-am gandit sa va furnizez si voua cateva imagini cu actorul cel mai sexy. Totusi, sa nu va asteptati la prea multe dezvaluiri pentru ca actorul este mai pudic de felul lui si nu a lasat sa scape decat o imagine dorsala, fata fiind spre Gwyneth Paltrow (norocoasa de ea), in filmul Talented Mr. Ripley.

Patrick Wilson

PatrickDesi a mai jucat in cateva filme de referinta cum ar fi The Phantom of the Opera cu Gerard Butler in rol principal, Patrick Wilson ramane cunoscut pentru rolul avocatului dezorientat sexual din mini-serialul Angels in America (2003). De altfel, aici il si vedem in toata goliciunea sa, pe plaja, cand se dezbraca complet si isi mai si ridica piciorul la un moment dat pentru a ne oferi o imagine cat mai buna asupra inzestrarilor date de mama natura . Probabil ca experienta i-a placut atat de mult, incat a repetat-o in drama Little Children (2006) si mai apoi a trecut la actiune in Watchmen (2008).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea