Filme

#hollyood #mondenitati #star #celebritate #cinema #film #actori #nud

Gol pusca la Hollywood (I)

In cetatatea filmului, sexul frumos a fost expus tot timpul si exploatat la maximum. Putine mai sunt peliculele la ora actuala care sa nu prezinte spectatorului in toata splendoarea sa macar o particica din corpul unei femei, atent selectat si artistic evidentiat. Dar cu masculul cum ramane? El de ce sa nu fie exploatat? Pana la urma un biceps, triceps si un patratel pe-un abdomen nu merita sa clateasca si ochiul unei reprezentante a sexului frumos?

Probabil ca pe acest principiu s-au bazat si cativa dintre producatorii mai emancipati ai batranului Hollywood cand au realizat acele pelicule potentatoare de testosteron si acei actori viteji ce s-au aventurat in arta eliminarii textilei.

Cine a acceptat lucrul acesta si cine nu? Care e cel mai exhibitionist star si care e pudicul familiei, ramane de vazut in cele ce urmeaza.

Tom Cruise 

Tom CruiseTom Cruise este probabil unul dintre cei mai cunoscuti actori din lume, aflandu-se pe acelasi plan cu staruri precum Brad Pitt sau Johnny Depp. Si desi, si-a inceput cariera destul de timpuriu, seria filmelor in care a jucat nu este una atat de lunga. Il iertam insa, urmand dictonul calitatea conteaza si nu cantitatea.

Dupa acelasi principiu ne ghidam si cand ii masuram nuditatea monitorizata prin pelicule. In urma careia tragem linia si insumam: un posterior bine prespalat intr-o scena la dus (filmul Taps - 1982), o vedere frontala de jos, observabila doar cu zoom marit serios intr-o scena de sex (filmul All Right Moves – 1983), doua picioare si o pereche de sosete intr-o scena de dans in camasa ( Film...Risky Business – 1983), un corp bine lucrat vazut in asamblu intr-o scena de sex (filmul Top Gun ), inca un fundulet vazut in Jerry Maguire si apogeul apogeului o viziune sexuala totala alaturi de fosta sa sotie, Nicole Kidman in Eyes Wide Shut, film celebru prin realizarea unei scene in care peste 40 de persoane orchestreaza o orgie.

Brad Pitt

Brad Pitt a stiut ca are Brad Pitt-ul in el. Pana la urma e vorba de Brad Pitt si cand zici Brad Pitt ziciBrad Pitt The big Modjo...acel ceva ce innebuneste femeile pe care mult-ravnitul barbat stie ca-l detine si simte nevoia implicit sa-l si imparta. Ca atare, intr-un altruism irezistibil ofera viziuni din fata, din spate, de sus, de jos, din lateral, profil, stanga, dreapta. 

Sa monitorizam nuditatea ar fi frustrant, pentru ca am fi totul timpul marcati de ideea ca: „la naiba, omul asta si cu sac pe el si tot ar respira prin toti porii senzualitate, pasiune si toate cele. Ca atare mai bine tragem cu ochiul la poze si oftam adanc in timp ce exclamam cu un aer tamp, pierdut de fericire: Doamne, e atat de bun!!!.

Insa nu inainte de a da un tips, cele mai „cool pics” cu Brad Pitt in toata splendoare si nuditatea lui le poti regasi in filme precum Twelve Monkeys, Legends of the Fall si Se7en.

Ryan Reynolds

Ryan ReynoldsRyan este hot si atat de dulce ca nu se lauda cu lucrul acesta si accepta chiar sa fie pus in situatii jenante. Ba mai mult de atat, cuvantul pudoare ii cam lipseste din vocabular si nu se sfieste sa ne arate cam tot ce detine. E parsiv insa, nu ne ofera o imagine totala mai mult de 1 minut, doua. Si pana la urma, vorba aia, esentele tari se vand in cantitati mici.

Care a fost primul film in care a cochetat cu nuditatea? Daca nu ma insel, in 2002 in comedia Buying the cow. Unde a ajuns? La performantele din a fi impudic si chill cu ce l-a inzestrat Mama Natura in The Proposal (2009) alaturi de partenera sa, Sandra Bullock la fel de dezinhibata in recenta pelicula ca si el.

Clive Owen

Daca te gandesti la Clive Owen,Clive Owen ai zice ca le-ai vazut pe toate, dar acesta continua sa ne uimeasca. A inceput in 1991 cu un nud de senzatie pe plaja, in filmul lui Poliakoff, Close My Eyes in care personajul lui este indragostit de propria sora. A continuat in `93, cu o viziune dorsala de efect in Century, acelasi posterior evidentiat de altfel si in 97, in Bent. Ca in 2007, sa intreprinda o scena de sex fierbinte cu senzuala Monica Belluci in care ne arata tot...posteriorul. Oricum, scena din 1991 a fost epocala si ne asteptam la un remake in orice clipa. Hai Clive, stim ca poti.

Orlando Bloom

Orlando BloomOrlando am putea spune ca este unul dintre pudicii ce coabiteaza pe la Hollywood. Se pare ca ravnitul elf din Stapanul Inelelor nu este un foarte mare impatimit in a ne arata cu ce l-a inzestrat Mama Natura. Ca atare, uita de viziuni frontale sau chiar de ansamblu. Tot ce poti primi este o bucata din posteriorul lui in Midsomer Murders si un mare spate, dupa o repriza de sex, in filmul Troy. Nesatisfacator.

 

Citeste continuarea AICI

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea