Filme

#lansare #animatie #gnomeo si julieta in 3d

Gnomeo si Julieta in 3D se lanseaza pe 11 februarie si in Romania

Cea mai frumoasa poveste de dragoste a tuturor timpurilor revine pe marile ecrane  intr-o comedie animata extrem de amuzanta, Gnomeo si Julieta in 3D, in care personajele principale sunt haiosii pitici de gradina

Filmul urmeaza sa fie lansat pe 11 februarie si in Romania.

O coproductie Touchstone Pictures – Starz Animation – Rocket Pictures, gnomeo si julieta in 3d reuneste o distributie de exceptie, piticii fiind acompaniati in aventura lor de catre cei mai renumiti actori si cantareti: Jason Statham, Emily Blunt, James McAvoy, Sir Michael Caine, Patrick Stewart , Dolly Parton, Ozzy Osbourne, Maggie Smith, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Matt Lucas si Hulk Hogan; in timp ce coloana sonora a filmului este compusa de Sir Elton John.

Gnomeo si Julieta in 3D este cea mai frumoasa poveste de dragoste petrecuta vreodata intre... doi pitici de gradina. Intr-o aventura contemporana extrem de comica, variantele moderne ale celebrilor Capulet si Montague sunt doi vecini care nu se suporta. Din cauza competitiei dintre ei, gradinile lor au ajuns sa arate ridicol, pline pana la refuz cu pitici din teracota. Dar ceea ce nu stiu oamenii, este ca atunci cand nimeni nu se uita, piticii prind viata si se comporta exact ca ei. De fapt, au imprumutat atat de bine trasaturile oamenilor, incat si conflictul dintre pitici s-a transformat intr-o adevarata vendetta. 

Printre cursele cu masina de tuns iarba si incursiunile in piscinele oamenilor, se infiripa idila dintre Gnomeo si Julieta, care, indragostiti pana peste urechi, sfideaza indelungata rivalitate a clanurilor lor. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea