Filme

#tiff #filme #festival film #geraldine chaplin #festivalul international de film transilvania

Gerarldine Chaplin, celebrata la Festivalul International de Film Transilvania 2012

Actrita Geraldine Chaplin va fi celebrata la cea de-a 11-a editie a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), care se desfasoara in perioada 1-10 iunie 2012, in orasul Cluj-Napoca.

Geraldine Chaplin va primi un trofeu pentru intreaga cariera, oferit unei personalitati din cinematografia mondiala, in cadrul galei de inchidere a festivalului, pe 9 iunie.

Spectatorii prezenti la TIFF vor avea ocazia sa o vada pe celebra actrita in cateva din filmele sale, inclusiv intr-unul din cele mai recente, "Et si on vivait tous ensemble", in care apare alaturi de Jane Fonda si Pierre Richard.

Filmografia actritei Geraldine Chaplin cuprinde roluri remarcabile in productii precum "La vie est un roman", "The Age of Innocence", "Jane Eyre", "Hable con ella".

In 1992, artista a interpretat rolul bunicii sale, Hannah Chaplin, in filmul biografic despre tatal ei, Charlie Chaplin.

foto : allmoviephoto.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea