Filme

#filme noi #gerard butler #machine gun preacher #distributie film #filmari machine gun preacher

Gerard Butler, impuscat in fata la filmari

Gerard Butler a fost impuscat de doua ori in fata cu bile de cauciuc. Incidentul s-a petrecut in timpul filmarilor pentru pelicula 'Machine Gun Preacher' (' Misionarul razboinic').

Actorul a marturisit ca, din cauza durerilor, nu s-a simtit in stare sa continue filmarile, dar a fost nevoit sa se intoarca pe platou la rugamintile regizorului. Una dintre bile l-a lovit pe Gerard Butler in spranceana, provocandu-i o rana deschisa.

Medicii i-au oprit sagerarea, dar la cateva minute dupa reluarea scenei, Gerard a fost lovit de o alta bila, in acelasi loc in care a fost impuscat si prima data.

Pelicula 'machine gun preacher' prezinta povestea lui Sam Childers (Gerard Butler), un fost traficant de droguri, care porneste intr-o calatorie spirituala. El devine aparator al copiilor-soldati din Sudan, tara afectata de un sangeros razvboi civil. Aceasta experienta ii va schimba total viata.

Din distributie mai fac parte actorii michael shannon si Michelle Monaghan .

Filmul 'Misionarul razboinic', in regia lui Marc Forster, va avea premiera in cinematografele din Romania pe 2 decembrie 2011.

Trailer Machine Gun Preacher



Foto: teaser-trailer.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea