Filme

#filme noi #steve jobs #george clooney #film biografic #distributie film # fondator apple

George Clooney l-ar putea interpreta pe Steve Jobs intr-un film biografic

George Clooney are sanse mari sa-l interpreteze pe , intr-un film biografic despre viata si activitatea co-fondatorului Apple.

Pelicula va fi realizata de Sony Pictures , iar productia va debuta in primavara anului viitor, informeaza Aceshowbiz.com.

Sony i-a propus lui sa se ocupe de scenariu. In 2010, acesta a castigat un premiul Oscar pentru scenariul filmului ' The Social Network ' ('Reteaua de socializare'), iar pentru pelicula despre Steve Jobs se va inspira din best sellerul scris de Walter Isaacson.

Pentru rolul lui Steve Jobs, George Clooney va avea concurenta din partea lui . Cei doi au fost colegi in serialul de mare succes 'Emergency Room' ('Spitalul de Urgenta'), dar Wyle are avantajul ca l-a interpretat pe Steve Jobs in 1999, in documentarul de televiziune 'Pirates of ' ('Piratii din Silicon Valley ').

Steve Jobs a murit la inceputul lunii octombrie, din cauza unui cancer pacreatic. Avea 56 de ani. La scurt timp dupa decesul sau, pe piata a aparut volumul biografic 'Steve Jobs', scris de Walter Isaacson. Cartea a devenit best seller, iar Sony Pictures a achizitionat drepturile pentru ecranizarea ei.

Foto: wikinoticia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea