Filme

#george clooney #filme noi #the ides of march #distributie film #premiera film

George Clooney a dezvaluit de ce a durat atat de mult realizarea lui The Ides of March

George Clooney marturiseste ca in 2007, cu un an inainte de alegerile prezidentiale din SUA. a lasat deoparte proiectul " The Ides of March ", deoarece era ferm convins ca publicul american nu-si doreste sa vada un film despre un scandal politic.

"Ne afla in pre-productie cu acest film in 2007, inainte de alegerea lui Obama. Am relizat insa ca o mare parte a tarii a fost in culmea fericirii la capatul acestor alegeri, asa ca am pus filmul la pastrare pana cand oamenii si-au redobandit cinismul", a marturisit George Clooney pentru publicatia Parade.

"The Ides of March" va avea premiera in State abia pe 7 octombrie 2011. In film, George Clooney este regizor, scenarist , dar si interpret al rolului principal.

"The Ides of March" il are in centrul atentiei pe Stephen Myers ( Ryan Gosling ), un membru al staff-ului care se ocupa de campania electorala prezidentiala a candidatului Morris (George Clooney). In timpul campaniei, moralitatea si etica sunt puse sub sub semnul intrebarii, Myers ajungand sa se intrebe daca Morris este intr-adevar bine intentionat in demersurile sale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea