Filme

#filme #desene animate #tim burton #film de animatie #frankenweenie # filme tim burton

"Frankenweenie", noua animatie semnata Tim Burton, va deschide Festivalul de la Londra

Animatia "Frankenweeenie", cel mai nou film regizat de Tim Burton, va deschide editia din acest an a Festivalului de Film de la Londra (10-21 octombrie).

"Frankenweenie" va fi proiectat in 30 de cinematografe britanice, in aceasi seara in care va avea premiera europeana la cinematograful din Leicester Square, Londra.

"Frankenweenie" este o animatie 3D realizata in alb-negru. Filmul infatiseaza povestea unui baiat, care isi readuce cainele la viata folosindu-se de puterea stiintei.

Pe lista actorilor care si-au imprumutat vocile personajelor din film figureaza nume ca Winona Ryder, Martin Short, Martin Landau, Charlie Tahan, Atticus Shaffer, Robert Capron, Conchata Ferrell, Catherine O'Hara.

Tim Burton se va implica in calitate de producator in realizarea dramei "Big Eyes". Filmul se axeaza pe viata pictoritei Margaret Keane. In rolurile pricipale ii vor revedea pe Ryan Reynolds si Reese Whiterspoon. Pelicula urmeaza sa apara pe marile ecrane in cursul anului viitor.

Foto: aceshowbiz.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea