Filme

#_ruptura-2007

Fracture - primele ecouri

Prezentare

Un meticulos inginer structural ( bune atunci cand pe ecran apar deodata (Hopkins) si (Gosling), fierband si gesticuland cu un amplomb considerabil. Se reduce la experimentarea arogantei, a intelectului si bogatiei versus tupeul tineretii, a muncii perseverente si grea...si astfel se creeaza senzatia ca actorii se simt foarte bine pe terenul de joaca” (Kevin Crust)

Chicago Sun-Times: “Este un film bun deoarece mare parte din actiunea lui poate fi reala si se poate intampla in lumea de zi cu zi. Scenariul nu este pe de-a intregul neverosimil. Dialogul este destul de autentic. Iar personajele sunt oameni cu care ne putem identifica la un anumit nivel, cu bucuria, tristetea, arognta, inteligenta sau cu lipsa lor in anumite momente” (Miriam Di Nunzio)



Daca vrei sa afli inaintea tuturor ce se intampla in lumea filmului si la ce sa te astepti de la noile aparitii, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea