Filme

#filme noi #film #festival #festival film #tatal fantoma # festivalul de byron bay

Filmul "Tatal fantoma", la Festivalul de la Byron Bay, Australia

Productia " Tatal fantoma ", de Lucian Georgescu va avea miercuri, 7 martie premiera in Australia, in cadrul Festivalului de la Byron Bay, potrivit informatiilor date de Transilvania Film.

Lungmetrajul "Tatal fantoma " reprezinta Romania, in premiera australiana absoluta, dupa premiera nord-americana de la Montreal, din august 2011.

Festivalul Byron Bay se afla abia la a sasea editie, fiind un eveniment cinematografic tanar. Acest festival, aflat in ascensiune mondiala premiaza excelenta productiei cinematografice locale si prezinta o selectie cu cele mai bune filme internationale ale ultimului an.

"Tatal fantoma" imbina stilistic cinema-ul postmodern cu cel clasic. Din distributia filmului fac parte Marcel Iures, Mihaela Sirbu, Valer Delakeza, Mihai Constantin , Mimi Branescu, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Nicodim Ungureanu , Vitalie Bantas, Marcello Cobzariu si Mirela Oprisor .

Lungmetrajul este distribuit in Romania de Transilvania Film si a avut premiera nationala in data de 2 martie.

Foto: cinemagia.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea