Filme

#filme noi #filme #oliver stone #savages

Filmul "Savages", o poveste marcata de sex si violenta (VIDEO)

Regizorul Oliver Stone va lansa in luna iulie filmul "Savages", care prezinta o poveste din lumea traficului de droguri, in care sexul si violenta ocupa un rol central.

"Savages" ii reprezinta pe Ben (Aaron Johnson) si Chon (Taylor Kitsch), care sunt membrii unei afaceri cu droguri, bazata pe cultivarea de marijuana. Cei doi au o iubita comuna, al carei rol este interpretat de simpatica actrita Blake Lively.

Protagonistii se bucura de un fericit "menages a trois", pana cand linistea le este tulburata de un cartel de droguri mexican, care decide sa-si extinda dominatia.

Filmul "Savages" va fi lansat in cinematografe pe data de 6 iulie, iar premiera in Romania va avea loc pe data de 28 septembrie.

Oliver Stone, cunoscut pentru filmele sale cu miza ideologica este dublu castigator al Oscarului, pentru regia productiilor "Plutonul" (1986) si "Nascut pe 4 iulie" (1989).



foto : imdb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea