Filme

#Ralph rupe netu #trailer #animatie #disney #premiera #cinematograf

Filmul "Ralph rupe netu' ", o adevarata retea sociala

Anul 2019 a inceput in forta pentru iubitorii filmelor Disney. Noul film de animatie al studiourilor Disney, "Ralph rupe netu' ", a fost vizionat in premiera saptamana trecuta, iar dupa reactiile publicului, filmul detine reteta perfecta pentru a umple salile de cinema si chiar sa depaseasca succesul inregistrat de "Ralph strica tot".

Povestea lui Ralph este o continuare a filmului de succes din 2012 "Ralph strica tot" si reprezinta o noua etapa plina de provocari in relatia de prietenie a celor doi protagonisti – Ralph (vocea lui John C. Reilly) si Vanellope (vocea lui Sarah Silverman). in noua poveste, pe langa noile provocari din relatia celor doi, descoperim si marea lume a internetului, care nu e doar enorma, ci si "foarte bogata in personaje si locuri", dupa cum afirma regizorul Rich Moore. "Acesta e cel mai complex film de animatie la care am lucrat vreodata, din punctul de vedere al personajelor, designului si al locatiilor", mai spune el.

Coloana sonora a filmului ii apartine celebrei trupe Imagine Dragons, detinatoare a unui premiu Grammy. Imagine Dragons a compus o piesa originala – "Zero" – special pentru aceasta productie, solistul Dan Reynolds afirmand ca temele emotionale ale filmului se reflecta in noul cantec.

Au explorat planeta infinita a internetului si s-au distrat alaturi de personajele Disney, printre altii, Andra Gogan, Bibi, Anna Lesko, Simona Dragomir, Irina Margareta Nistor, Razvan Gogan, Cosmin Selesi, Oana Cosbuc, Ana si Virgil Stanescu, Vitalie Cojocari sau Dorin Chiotea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea