Filme

#the great gatsby #man of steel #pacific rim #filme #blockbustere #filmele verii #star trek into darkness

Filmele verii 2013: 4 blockbustere pe care nu trebuie sa le ratezi

Chiar daca sezonul estival este inca departe, Hollywoodul ne momeste deja cu filme care vor avea premiera in vara 2013 si care se anunta adevarate blockbustere, ce vor genera incasari uriase. Cu actori unul si unul si personaje indragite, iata care sunt peliculele care au toate sansele sa sparga topurile internationale si sa devina filmele verii 2013!


1. The Great Gatsby - 17 mai

In regia lui Baz Luhrmann, numele din spatele musicalului de succes "Moulin Rouge!", ecranizarea romanului "Marele Gatsby" este asteptata cu sufletul la gura atat de public, cat si de critica de specialitate. Cu o distributie presarata cu nume mari - Leonardo diCaprio, Tobey Maguire, Carey Mulligan -, filmul promite si decoruri impresionante, totul impachetat in 3D.


2. Star Trek Into Darkness - 17 mai

Tot in luna mai va avea loc si premiera celei de-a doua parti a francizei "Star Trek", initiate in 2009. Unul dintre aspectele care starneste interesul pentru acest film este misterul care il invaluie in continuare, desi lansarea sa va avea loc intr-o luna si cateva zile! Trailerul peliculei "Star Trek In Intuneric" nu ofera prea multe detalii: nu aflam nici care va fi intriga actiunii, nici ce personaj malefic va interpreta Benedict Cumberbatch.

Poate tocmai de aceea, dar si datorita succesului primei parti, "Star Trek Into Darkness" va deveni unul dintre blockbusterele verii 2013.


3. Man of Steel - 21 iunie

Chiar daca Warner Bros. nu a investit sume colosale in promovarea peliculei care il readuce in prim-plan pe Superman, filmul "Man of Steel" ramane unul dintre cele mai asteptate filme ale verii 2013 si un candidat serios la titlul de blockbuster!

In rolul lui Clark Kent/Superman il regasim pe carismaticul Henry Cavill, o alegere perfecta pentru rolul tanarului jurnalist zapacit care se transforma in eroul unei natiuni.


4. Pacific Rim - 12 iulie

"Pacific Rim" ("Cercul de foc") este pelicula SF care marcheaza intrarea lui Guillermo del Toro in categoria regizorilor de blockbustere. Data fiind maiestria sa cinematografica, filmul are toate sansele sa prinda. Totodata, "Pacific Rim" aduce laolata roboti si monstri infricosatori, plus efecte speciale pe masura - cu alte cuvinte, o combinatie perfecta pentru un film reusit de vara.


Sursa foto: geektyrant.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea