Filme

#precimere cinematografice #filmele lunii cinema #filmele lunii iulie 2021 #filmele lunii iulie #filmele lunii #premiere cinema #cinematograf

Filmele lunii iulie 2021! Cele mai asteptate filme ale verii

Vara aduce in cinematografe unele dintre cele mai asteptate filme de catre public. Printre acestea se numara filme de actiune, drama, horror, comedii sau animatii. Prin urmare, exista filme pentru toate gusturile! Iata ce poti urmari in iulie, in cinematografe.

Drumul terorii (The Ice Road) – in cinematografe din 2 iulie

 

  • Regia: Jonathan Hensleigh
  • Cu: Laurence Fishburne, Liam Neeson
  • Gen film: Aventuri, Drama, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000

Dupa ce o mina de diamante izolata din nordul inghetat al Canadei se prabuseste, un sofer organizeaza o misiune de salvare a minerilor. Insa apele din zona se incalzesc, iar asta va crea un pericol chiar mai mare pentru toti cei implicati.

Spirit neimblanzit (Spirit Untamed) – in cinematografe din 2 iulie

 

  • Regia: Elaine Bogan, Ennio Torresan
  • Cu: Isabela Moner, Jake Gyllenhaal
  • Gen film: Animatie, Aventuri, Familie, Western
  • Distribuitor: Ro Image 2000

O aventura spectaculoasa despre o fata neinfricata care tanjeste dupa un loc de apartenenta, si care descopera un spirit inrudit atunci cand viata ei se intersecteaza cu un cal salbatic, Spirit neimblanzit este urmatorul capitol din iubita poveste creata de DreamWorks Animation.

Lucky Prescott nu si-a cunoscut niciodata cu adevarat mama care a murit, o talentata calareata de rodeo din Miradero, un orasel de frontiera.
La fel ca mama ei, Lucky nu este un fan al regulilor si restrictiilor, ceea ce o ingrijoreaza pe Cora, matusa care are grija de ea. Lucky a crescut intr-un oras de pe Coasta de Est, sub supravegherea stricta a Corei, dar, cand Lucky isi forteaza norocul cu prea multe escapade riscante, Cora o trimite inapoi in Miradero la tatal ei, Jim.

Lucky se simte ca un peste pe uscat in micul orasel, dar totul se schimba pentru ea cand il intalneste pe Spirit, un mustang salbatic cu o fire independenta, si cand se imprieteneste cu doi calareti locali, Abigail Stone si tatal ei, Pru Granger, acesta din urma fiind cel mai bun prieten al tatalui lui Lucky.

Cand un samsar fara inima si acolitii lui il fura pe Spirit dimpreuna cu ceilalti cai ca sa-i scoata la licitatie pentru o viata de captivitate si munca grea, Lucky ii recruteaza pe noii ei prieteni ca sa-i opreasca. Impreuna, fetele pornesc in aventura vietii lor pentru a salva calul care i-a oferit lui Lucky cel mai pretios dar - libertatea si sentimentul ca are un scop in viata – si care ajutat-o sa descopere in ea firea mamei sale, dar si radacinile mexicane, la care nu s-ar fi asteptat niciodata.

Cuibul (The Nest)  – in cinematografe din 2 iulie

 

  • Regia: Sean Durkin
  • Cu: Jude Law, Carrie Coon, Oona Roche, Charlie Shotwell
  • Gen film: Drama, Romantic, Dragoste
  • Distribuitor: Bad Unicorn

Rory este un antreprenor ambitios care isi aduce sotia americana si copiii in tara lui de origine, Anglia, pentru a explora noi oportunitati de afaceri. Dupa ce isi abandoneaza linistitul camin din suburbiile americane, familia este aruncata in nebunia anilor '80 din Marea Britanie, iar noua lor viata prea scumpa intr-un conac englezesc ameninta sa le destrame familia.

Jaful secolului (Way Down) – in cinematografe din 2 iulie

 

 

  • Regia: Jaume Balagueró
  • Cu: Famke Janssen, Freddie Highmore, Liam Cunningham
  • Gen film: Actiune, Aventuri, Fantastic, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000, Prorom

Banca Spaniei este unica. O banca absolut inaccesbila. O banca pe care nimeni nu ar putea s-o jefuiasca vreodata. Nu exista planuri ale bancii. Nu exista harti. Nimic despre sistemul de proiectare al seifului. Este un mister absolut. In plus, seful securitatii pazeste banca ca pe propria viata. Aceasta e provocarea care ii aprinde interesul lui Tom, un geniu al ingineriei, care e hotarat sa afle secretele seifului, si sa patrunda in adancurile bancii. Tinta e o comoara de mult disparuta, care va fi adusa in seiful bancii pentru doar zece zile.

Condusa de Walter, expert in arta, echipa are doar zece zile la dispozitie ca sa pregateasca jaful si sa reuseasca sa iasa de acolo. Zece zile ca sa puna la cale planul, si doar nouazeci de minute sa il puna in aplicare: cele nouazeci de minute cat va dura meciul nationalei Spaniei, din finala Cupei Mondiale, care va tine ocupata atentia miilor de fani ce se vor strange pentru a urmari evenimentul pe ecranele-gigant amplasate chiar in fata Bancii Spaniei. Numaratoarea inversa a inceput.

Spiral: Urmatorul capitol Saw (Spiral: From the Book of Saw)  – in cinematografe din 2 iulie

 

  • Regia: Darren Lynn Bousman
  • Cu: Samuel L. Jackson, Max Minghella, Marisol Nichols, Chris Rock
  • Gen film: Crima, Horror, Mister, Thriller
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

O minte geniala dar sadica dezlantuie un mod bolnav de a face justitie in filmul Spiral: Urmatorul capitol Saw. Lucrand in umbra unui apreciat veteran al politiei (Samuel L. Jackson), detectivul Ezekiel „Zeke” Banks (Chris Rock) si partenerul sau incepator (Max Minghella) se ocupa de o investigatie a crimelor care amintesc intr-un mod tulburator de trecutul infiorator al orasului. Prins fara sa vrea intr-un mister care se adanceste din ce in ce mai mult, Zeke se trezeste in centrul jocului morbid al mintii criminale.

Spiral: Urmatorul Capitol Saw ii are in distributia sa pe Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols si Samuel L. Jackson si este produs de aceeasi echipa care a creat seria SAW, Mark Burg si Oren Koules. Filmul este regizat de Darren Lynn Bousman si scris de Josh Stolberg & Pete Goldfinger.

Vaduva neagra (Black Widow) – in cinematografe din 9 iulie

 

  • Regia: Cate Shortland
  • Cu: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz
  • Gen film: Actiune, Aventuri, SF
  • Distribuitor: Forum Film Romania

Misterioasa Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), maestra in spionaj si tehnici de infiltrare, experta in arte martiale, cu o agilitate exceptionala, devine supereroina Vaduva neagra si este nevoita sa se confrunte cu forte la care nu se gandise pana acum. Actiunea are loc dupa evenimentele din Captain America: Civil War, atunci cand Natasha e fortata sa isi infrunte trecutul.

Ghici cine mai vine la cina (Friendsgiving) – in cinematografe din 9 iulie

 

  • Regia: Nicol Paone
  • Cu: Malin Akerman, Kat Dennings, Aisha Tyler, Christine Taylor, Jane Seymour
  • Gen film: Comedie, Drama
  • Distribuitor: Ro Image 2000, Prorom

Abby de-abia asteapta sa petreaca o cina linistita de Thanksgiving impreuna cu prietena ei cea mai buna, Molly. Dar planurile celor doua prietene sunt aruncate-n aer cand la cina li se alatura noul iubit al lui Molly si mama lui excentrica. Mai pune la masa cativa musafiri neinvitati, inclusiv un iubit de pe vremuri de-al lui Molly, un shaman autodidact si o tripleta de mamici gay, si ai meniul perfect pentru o vacanta atat de comica si de haotica, incat nimeni nu o va uita niciodata, oricat de mult si-ar dori!

Gunpowder Milkshake (Gunpowder Milkshake) – in cinematografe din 16 iulie

 

  • Regia: Navot Papushado
  • Cu: Karen Gillan, Michelle Yeoh, Lena Headey, Paul Giamatti, Angela Bassett
  • Gen film: Actiune, Aventuri, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000, Prorom

Sam (Karen Gillian) avea doar 12 ani cand mama ei, Scarlet (Lena Headey), asasina de elita, a fost fortata sa o abandoneze. Sam a fost crescuta de Firma, un sindicat al crimei pentru care lucra mama ei. Acum, cincisprezece ani mai tarziu, Sam, care a calcat pe urmele mamei ei, este o asasina de temut. Isi foloseste “talentul” pentru a sterge urmele celor mai periculoase esecuri ale sindicatului. Pe cat de eficienta, Sam e pe atat de loiala.

Dar, cand o lovitura de mare risc da gres, Sam trebuie sa aleaga intre loialitatea fata de Firma si protejarea unei fetite inocente, de numai 8 ani, Emily (Chloe Coleman). Ajunsa acum ea insasi o tinta vie, Sam are o singura sansa daca vrea sa scape cu viata: sa faca echipa cu mama ei si cu asociatele acesteia (Angela Basset, Michelle Yeoh si Carla Gugino), cunoscute sub numele de “Bibliotecarele”.

Aceste trei generatii de femei trebuie acum sa invete sa aiba incredere una in cealalta, sa infrunte Firma si armata lor de acoliti si sa declanseze iadul impotriva celor care ar putea sa le rapeasca ce au mai scump pe lumea asta.

Scapa, daca poti 2! Turneul campionilor (Escape Room: Tournament of Champions) – in cinematografe din 16 iulie

 

  • Regia: Adam Robitel
  • Cu: Taylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Holland Roden, Indya Moore, Isabelle Fuhrman
  • Gen film: Actiune, Aventuri, Horror, Mister, SF, Thriller
  • Distribuitor: InterComFilm Distribution

Space Jam: O noua era (Space Jam: A New Legacy) – in cinematografe din 16 iulie

 

  • Regia: Malcolm D. Lee
  • Cu: Zendaya, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Gabriel Iglesias, LeBron James
  • Gen film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

Bine ati venit la Meciul Secolului! Campion de baschet si icon global, LeBron James, merge intr-o aventura epica, atemporala alaturi de Gasca Tune si Bugs Bunny, cu filmul live-action „Space Jam: A New Legacy”, de la regizorul Malcolm D. Lee si o echipa inovatoare de filmare, inclusiv Ryan Coogler si Maverick Carter. Aceasta calatorie de transformare are loc la intersectia a doua lumi care dezvaluie cat de departe vor merge unii parinti pentru a se conecta cu copiii lor. Cand LeBron si tanarul sau fiu, Dom, sunt prinsi intr-un spatiu digital de un AI (Artificial Intelligence) necinstit, LeBron trebuie sa-i aduca in siguranta acasa, conducand-i pe Bugs Bunny, Lola Bunny si intreaga banda de Looney Tunes, foarte cunoscuti ca nedisciplinati, sa castige impotriva campionilor digitalizati ai AI pe teren: un numar semnificativ de profesionisti de baschet, asa cum nu ai mai vazut. Meciul Tunes versus Goons (Natangi) este cea mai mare miza din viata sa, care va redefini legatura lui LeBron cu fiul sau si va lumina puterea de a fi el insuti. Gasca Tunes gata de actiune sparg conventiile, isi supraincarca talentele unice si il surprind chiar pe „King” James jucand jocul in felul lor.

G.I. Joe: Snake Eyes (Snake Eyes: G.I. Joe Origins) – in cinematografe din 23 iulie

 

  • Regia: Robert Schwentke
  • Cu: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving
  • Gen film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
  • Distribuitor: Ro Image 2000

G.I. Joe: Snake Eyes il are ca protagonist pe Henry Golding in rolul lui Snake Eyes, un singuratic ambitios care e primit in randurile clanului japonez Arashikage dupa ce ii salveaza viata celui care urma sa devina liderul clanului. Imediat dupa sosirea lui Snake Eyes in Japonia, membrii clanului il initiaza in arta razboinicilor ninja, dar ii ofera si caminul dupa care tanjea de atata timp. Cand secretele din trecutul sau ies la iveala, onoarea si loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la incercare, cu riscul ca increderea celor la care acesta tine cel mai mult sa piara pentru totdeauna...

Wrath of Man - Furia unui om periculos (Wrath of Man) – in cinematografe din 23 iulie

 

  • Regia: Guy Ritchie
  • Cu: Jason Statham, Josh Hartnett, Scott Eastwood, Holt McCallany
  • Gen film: Actiune, Thriller
  • Distribuitor: Vertical Entertainment

Dupa o ambuscada mortala pe una dintre masinile blindate, Fortico Securities, cu sediul in Los Angeles, aduce in echipa un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur si simplu ca „H”. Pe masura ce invata lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi initial un tip linistit, cu capul plecat, pur si simplu acolo pentru a face o treaba si pentru a-si castiga existenta. Dar cand el si Bullet devin tintele unei tentative de jaf, formidabilele abilitati ale lui H sunt dezvaluite. Nu numai ca este un expert in tir, care este la fel de priceput in lupta corp la corp, dar H este, de asemenea, neinfricat, nemilos si letal.

Intr-adevar, H este un sef al criminalitatii sub acoperire care cauta cu disperare o modalitate de a razbuna uciderea fiului sau iubit. Cautarea sa ia o intorsatura asteptata atunci cand un cadru de ex-militari, condus de inteligentul si calculatul Jackson (Jeffrey Donovan), planifica un jaf unic in viata, care le va aduce milioane. Ceea ce nu reusesc sa inteleaga este ca jaful cu miza mare ii va pune, de asemenea, pe un curs violent de coliziune cu furioasul H.

Bazat pe filmul francez ”Le convoyeur”, Wrath of Man are o distributie de exceptie, printre care Jason Statham, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett, Niamh Algar, Laz Alonso, Scott Eastwood si Eddie Marsan. Filmul este regizat de Guy Ritchie dintr-un scenariu de Ivan Atkinson, Marn Davies si Guy Ritchie. Bill Block si Atkinson sunt producatori.

Familia Crood: Vremuri noi (The Croods: A New Age) – in cinematografe din 23 iulie

 

  • Regia: Joel Crawford
  • Cu: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Leslie Mann, Peter Dinklage
  • Gen film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
  • Distribuitor: Ro Image 2000

Familia Crood a reusit sa supravietuiasca unei serii intregi de pericole si dezastre, de la creaturi preistorice cu colti ucigasi, la nici mai mult, nici mai putin decat apocalipsa! Acum ei au de infruntat cea mai mare provocare dintre toate: nu mai sunt singura familie de pe Pamant. Mai exista una!

Famila Crood are nevoie de un nou loc pe care sa-l numeasca “acasa”. Prin urmare, se pornesc cu totii in lumea larga, in cautarea unui loc mai ferit de pericole, unde sa-si construiasca un camin. Dupa ce descopera un paradis idilic inconjurat de ziduri si se bucura ca au gasit in sfarsit caminul ideal, eroii nostri dau nas in nas cu... o alta familie care deja locuia acolo: familia Maibunovici.

Familia Maibunovici (cu accent pe “mai bun”), cu casa lor sofisticata, cocotata in copaci, cu inventiile lor nemaivazute si cu acri intregi de pamant irigat pentru a da roade proaspete, sunt cu cateva trepte mai sus pe scara evolutiei decat familia Crood. Cand membrii familiei Crood devin primii musafiri din istoria lumii, nu trece mult timp pana apar tensiuni intre familia cavernelor si familia moderna.

Dar, cand parea ca nu exista vreo sansa ca cele doua familii sa se inteleaga, o amenintare comuna le face sa-si accepte diferentele si sa purceada impreuna intr-o aventura de neuitat, care ii va ajuta sa-si construiasca un viitor impreuna.

Croaziera in jungla (Jungle Cruise) – in cinematografe din 30 iulie

 

  • Regia: Jaume Collet-Serra
  • Cu: Dwayne Johnson, Emily Blunt
  • Gen film: Actiune, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
  • Distribuitor: Forum Film Romania

Actiunea este plasata la inceputul secolului XX, unde capitanul Frank, care conduce o mica ambarcatiuni fluviala, pleaca impreuna cu Lily Houghton, om de stiinta, si cu fratele acesteia, intr-o misiune in jungla pentru a gasi Arborele Vietii, despre care se crede ca detine puteri vindecatoare. In tot acest timp, cei trei trebuie sa lupte impotriva animalelor salbatice si a unei expeditii germane concurente. Filmul are la baza una dintre atractiile principale ale parcului tematic Disneyland.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Cauta-ti perechea