Filme

#horror #film de groaza #distributie film #vedete la hollywood #debut in film #cariera film

Filmele horror in care au debutat vedetele hollywoodiene

Nu putine sunt vedetele de la Hollywood care au facut primii pasi catre faima si bani cu ajutorul unui film horror usurel. Starurile care au ajuns acolo unde si-au propus, insa, nu se mai uita in urma cu foarte multa mandrie. Descopera, in continuare, filmele horror in care au debutat vedetele hollywoodiene!


1. Brad Pitt - Cutting Class (1989)

Unul dintre primele filme in care a jucat Brad Pitt a fost filmul horror "Cutting Class" care a fost lansat direct pe caseta VHS. Brad Pitt a jucat rolul unui tanar licean care, impreuna cu prietena sa, descopera ca un bun prieten din copilarie se afla in spatele asasinatelor petrecute in liceul sau. La doi ani de la aparitia acestui horror, Brad Pitt a dat marea lovitura cu rolul din pelicula "Thelma si Louise".

2. Jennifer Aniston - Leprechaun (1993)

Primul rol mai important pe care l-a obtinut Jennifer Aniston a fost in filmul horror "Leprechaun". Pelicula s-a dovedit dezastruoasa, iar actrita americana a fost atat de deceptionata , incat s-a gandit serios sa renunte la cariera cinematografica. Ulterior, cand Jennifer Aniston a devenit un nume cunoscut la Hollywood, "Leprechaun" a fost relansat, cu actrita pe coperta.

3. Katherine Heigl - Bride of Chucky (1998)

Inainte sa devina un adevarat star la Hollywood datorita rolului din "Anatomia lui Grey", Katherine Heigl a jucat intr-unul dintre filmele horror ale francizei Chucky. "Bride of Chucky" a aparut in 1998 si a fost desfiintat de critici - chiar si asa, pelicula s-a dovedit cea mai profitabila a seriei!

4. Johnny Depp - A Nightmare on Elm Street (1984)

Un film horror mai reusit a fost "A Nightmare on Elm Street" care a beneficiat si de prezenta lui Johnny Depp, pe atunci un ilustru necunoscut. In film, viitorul Jack Sparrow a jucat rolul uneia dintre victimele lui Freddy Krueger . In cea de-a sasea pelicula a seriei, "Freddy's Dead: The Final Nightmare" (1991), Johnny Depp are o aparitie cameo .

5. Leonardo diCaprio - Critters 3 (1991)

Filmul cu care a debutat Leonardo diCaprio a fost de asemenea o pelicula horror - "Critters 3". La scurt timp dupa aparitia sa in acest film, Leonardo diCaprio a castigat un rol in sitcom-ul "Growing Pains".



Foto: movies.sky.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea